Diverse

Remi pe etalate. Cum il poti juca online?

Jocul de remi etalat este un joc de noroc, similar cu jocul de remi pe tabla, bazat pe acelasi principiu ca si toate celelalte jocuri de remi, avand in general, aceleasi reguli. Jocul de remi etalat poate fi jucat si online, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa se urmareasca urmatorii pasi:

Pasul 1 consta in existenta unei conexiuni a calculatorului la internet. Daca exista o astfel de conexiune, urmatorul pas consta in conectarea jucatorilor la site-ul care pune le dispozitie oamenilor jocul de remi etalat. Al 3-lea pas este crearea unui cont personal pe site-ul repsectiv, introducand astfel datele personale precum: adresa, un nume care va fi afisat tot timpul la mesele de remi la care veti participa si o parola puternica, complexa, pentru a nu face posibila conectarea altor jucatori la contul dumneavoastra. Al 4-lea pas consta in introducerea username-ului si a parolei pe care le-ati ales in browser-ul care va va afisa dupa ce ati reusit sa va conectati mesele de remi etalat disponibile. Al 5-lea pas este alegerea unei mese de remi din lista afisata si cu un simplu dublu – click, veti ocupa un loc la masa respectiva. Cand 2 sau 3 jucatori au completat celelalte locuri libere la masa, jocul poate incepe.

Jocul de remi etalat online nu este dificil, singura diferenta fata de jocul de remi este data de faptul ca piesele asezate in formatii pe tabla, vor fi etalate jos, in dreptul dumneavoastra. O alta diferenta fata de jocul de remi este data de piesele pe care le arunca jucatorii. Acestea se vor aseza intr-un sir, iar ceilalti jucatori pot rupe sirul pentru a lua piesele din orice punct, insa va trebui sa etaleze doua piese de pe tabla de joc, iar cea de-a 3-a va fi luata din sir.

Piesa numarul 1 valoreaza 25 de puncte, piesele cuprinse in intervalul 2 – 9 valoreaza 5 puncte, piesele cuprinse intre numerele 10 si 13 inclusiv, valoreaza 10 puncte, iar cei 2 jokeri valoreaza 50 de puncte fiecare. Deasemenea, jucatorul care reuseste sa inchida partida va avea 50 de puncte bonus, iar daca inchiderea partidei este realizata cu unul dintre cei 2 jokeri, numarul de puncte acumulat se va dubla.

Castigatorul jocului nu este jucatorul care a reusit sa inchida in prima partida. Castigator va fi declarat cel care reuseste sa adune cele mai multe puncte la finalul tuturor partidelor.