Diverse

Puterea sta in noi

Iata 2 citate puternice pentru a va ajuta sa va ridicati in timpul necesar:
1. „Numai doua zile pe an nu se poate face nimic. Una este numita ieri, iar cealalta se numeste maine. Astazi este ziua potrivita pentru Iubire, Credinta, a face si mai ales pentru a trai. „- Dalai Lama
Acest citat spus deDalai Lama este atat de convingator cu privire la viata. Locuiti in prezent, nici in trecut, nici in viitor.

Ganditi-va in acest fel, puteti schimba ceea ce sa facut deja sau puteti schimba ce urmeaza sa fie facut? Raspunsul este, nu, nu puteti, pentru ca nimeni nu poate. Este intelept sa uitati lucrurile rele din trecut si sa faceti ceva in prezent, care o sa va ajute sa va imbunatatiti viitorul.

2. „Toata lumea este un geniu. Dar daca judecati un peste prin capacitatea sa de a urca un copac, acesta va trai toata viata, crezand ca este un handicapat. „- Albert Einstein
Te-ai gandit vreodata la aceste cuvinte frumoase de incurajare de la Sir Albert Einstein? Sunt atat de profunde.. Uneori suntem mizerabili pentru ca oamenii incearca sa ne incadreze intr-o forma in care nu apartinem si astfel incepem sa simtim ca suntem inutili. Cu toate acestea, nu este cazul.

Toti suntem inzestrati cu abilitati pe care le uitam numai din cauza fricii de a fi respinse sau neglijate. Nu trebuie sa va bazati pe perspectiva oamenilor asupra dvs. daca stiti care este potentialul dvs. real.