Beauty

Pot sa fiu sexy?

Care sunt trucurile la care trebuie sa apeleze o femeie pentru a devei sexy?Sex-appelul tine de atitudine, de fizic, de imbracaminte, privire, gesturi.

Trebuie inainte de toate sa ai grija de tine, de corpul tau, de fata ta. Baietii isi aseaza parul, femeile se rujeaza. A fi sexy este un lucru care se invata, la fel ca si in cazul in care vrei sa scapi de timiditate. Inveti de la cineva mai bun. Barbatii trebuie sa aiba 2 modele importante: italientii si francezii. O combinatie dintre cei 2 va da gata orice femeie „bellisima”.

In cazul femeilor, a fi sexy, capata conotatii diferite: de la vampa pana la timiditate. Fiecare isi poate gasi modelul pe care si-l doreste. Sexy devii cand te cunosti si stii care sunt punctele tale forte: o piele fina, un corp frumos, etc. La fel cum scriam in rubrica dezvoltare personala, concentreaza-te pe acele puncte tari pe care ti le cunosti si dezvolta-le.

Nu trebuie sa fii cea mai frumoasa femeie ca sa atragi atentia tuturor. Trebuie sa fii o cuceritoare..de inimi! Si poti reusi acest lucru invatand sa te folosesti de limbajul trupului tau. Vei ajunge sa comunici fara macar sa spui un cuvant. In acest fel iti imbunatatesti seminficativ sansele ca oamenii din jurul tau sa te placa, sa te adore sau sa te iubeasca. Pe scurt: obtii ceea ce ti-ai dorit fara nici un cuvant.

Va trebui sa inveti sa joci teatru, sa te joci cu tine, cu corpul tau, cu mimica si articulatiile cuvintelor. Bineinteles ca este greu, dar o data ce v-ati propus acest lucru ma indoiesc ca veti intampina probleme in a-l realiza. Putem compara acest joc cu teama de a vorbi in public. Incepi cu un discurs scurt pe care il rostesti in fata oglinzii, apoi in fata jucariilor de plus, apoi in fata catorva prieteni. In final vei reusi sa impresionezi cu naturaletea ta colegii de la birou. Ti-a fost teama, ai avut emotii si chiar te-ai inrosit, dar ai invatat sa isi stapanesti aceste temeri si sa prezinti zambind discursul in continuare.

Ei bine, limbajul trupului reflecta personalitatea si o parte din gesturile noastre sunt asociate tipului de personalitate pe care il avem. Daca esti introvert vei fi motivat de impresii si sentimente in timp ce extrovertul pretuieste mai mult actiunea, faptele concrete si oameni. Daca esti introvert vei sta crispat atunci cand te afli intr-un grup de necunoscuti pe cand extrovertul va zambi si va dori sa ii cunoasca pe fiecare in parte.

Tot ce trebuie sa faci este sa adopti gesturile pe care vrei sa leai. Iar acest lucru se invata, jucandu-te in fata oglinzii. Fii sigura pe tine, fii puternica si starea de spirit te va cuprinde in intregime. Daca iti repeti ca esti un dezastru atunci fii sigura ca tu vei fi prima ce ii va opri pe ceialalti sa iti observe calitatile.

Iti shimbi limbajul trupului, te convingi ca esti sexy si faci tot posibilul in acest sens, iar in final vei vedea ca rezultatul te va uimi si pe tine, Schimbandu-ti limbajul trupului si mintea ta s-a schimbat. Acum acepti provocarile mult mai usor si ai un sentiment de fericire ce te implineste.