Afaceri

Pontul zilei: Rin Grand Hotel scade tarifele in perioada verii

In cazul in care ajungeti in Bucuresti in scop de afaceri sau in scop turistic si doriti sa aveti parte de cele mai bune conditii, puteti opta pentru unul dintre cele mai luxoase hoteluri, Rin Grand Hotel. Stilul si eleganta acestui hotel se regasesc atat in arhitectura exterioara cat si in designul interior.

Rin Grand Hotel este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti, fiind un hotel de 4 stele, construit in anul 2007 in sud-estul capitalei, pe Soseaua Vitan – Barzesti, nr. 7D. Hotelul dispune de 570 de camere cu dotari de ultima generatie si facilitati precum: centru de conferinta cu 28 de sali, cazino, 3 restaurante, bar, cafenea, parcare exterioara si parcare supraetajata, heliport, magazin, spalatorie, curatatorie, minibar, room service, aer conditionat, televiziune prin cablu, internet, seif si wellness. In lunile de varaa beneficiati de tarife speciale, insa tarifele pe site-ul hotel-bucuresti.com sunt mai mici pe intreaga perioada a anului in comparatie cu tarifele de la receptie.

Cladirea hotelului are o arhitectura moderna si este formata din parter si 15 etaje, insa si din 2 niveluri subterane. Camerele sunt dotate cu toate facilitatile, cele standard au 17 mp, cele superioare au 22 mp, iar apartamentele cu 2 icaperi au 37 mp. De asemenea, Rin Grand Hotel dispune si de un apartament cu 3 incaperi care este format din camera de zi, camera de intalniri si dormitor. Hotelul dispune de 680 locuri de parcare, dintre care 546 locuri in interior si 134 locuri in exterior, o piscina in suprafata de 180 mp, sala de fitness, camere pentru masaj si sauna.

Hotel Rin Grand  face parte din lantul hotelier  Rin, alaturi de  Rin Express, Rin Airport si Rin Central.

Pentru a face o rezervare la Rin Grand Hotel puteti accesa site-ul hotelului, care va ofera cele mai bune preturi, cu tarife speciale in lunile de vara: iunie, iulie si august. Puteti alege intre Camere Standard – Pat Matrimonial, Camere Standard – Twin, Camere Superior – Pat Matrimonial, Camere Superior – Twin, Apartament Junior si Apartament Executive. Reservarile se pot face atat direct de pe site prin completarea unui formular, cat si prin intermediul adresei de e-mail de pe site sau prin intermediul numerelor de telefon afisate.