Cugetari

Nu esti singura

Ce vrem sa demonstram prin acest site este ca toata lumea trece prin asa ceva.Sunt o mie de motive pentru care cineva sa tina la tine, insa prima care trebuie sa invete sa tina la ea esti chiar Tu. Intr-un timp mai scurt si mai lung si tu vei trece peste aceasta „criza” si totul va deveni o amintire.

Nu esti singura!

Cu totii trecem sau am trecut prin asa ceva.

Speram ca din toate povestile pe care le scriem sau pe care le primim de la voi sa invatam ceva din experienta fiecareia. S-ar putea cateodata sa ai nevoie de mai mult decat un sfat si poti cere ajutor de specialitate. In alte cazuri a vorbi cu prietenii, a-ti face altii noi, a adopta un animal si a cheltui toti banii pe cumparaturi poate fi de ajutor.

Sunt o mie de motive pentru care cineva sa tina la tine, insa prima care trebuie sa invete sa tina la ea esti chiar Tu. Intr-un timp mai scurt si mai lung si tu vei trece peste aceasta „criza” si totul va deveni o amintire. Sentimentul de singuratate te determina cateodata sa te agati de orice barbat ce iti apare in cale. Te gandesti ca preferi sa fii cu orice barbat doar ca sa nu ramai singura. Poate sa fie beat, bolnav sau total indiferent la persoana noastra, pentru ca oricum este mai bun decat nimic.

Accepti astfel o relatie nesatisfacatoasa cu un barbat ce iti face numai rau si pentru ca in final ajungi sa te desparti si de el si te intrebi ce problema ai pentru ca nu te vrea nimeni. Ei bine, sunt sute de barbati care te vor, dar trebuie sa astepti sa il gasesti pe cel care o sa te iubeasca. Solutia nu este sa te arunci in bratele primului venit si sa esuiezi implicandu-te intr-o relatie ce nu te satisface.

Mentinand relatii de acest gen impiedici orice crestere personala sau profesionala. Invata sa te bucuri de aceste zile sau luni cand esti singura si exploreaza-ti la maxim sentimentul de independenta. Tu esti stapana pe viata ta si nu barbatul ce intoarce capul dupa tine cand treci pe strada. In plus trebuie sa privesti avantajele faptului ca esti singura: nu esti incatusata de copii sau de familie, castigi un salariu excelent pe care in cheltuiesti doar pentru nevoile tale, te bucuri de o sanatate buna, ai timp liber din abundenta ca sa-ti satisfaci orice capriciu.

Frica ii impiedica pe oameni sa traiasca din plin. In primul rand este vorba de frica de a nu fi niciodata iubiti. In al doilea rand este frica de a nu iubi niciodata. Daca au aparut aceste sentimente, ele se datoreaza unor carente de iubire din partea parintilor.

Nimeni nu dobandeste deprinderi