Diverse

Lasa-l sa sufere

Sper sa savurezi din plin perioada in care va cunoasteti si va descoperiti unul pe celalalt si sa retii ca nu ai nevoie de sex ca sa il impresionezi.
Cand te intalnesti pentru prima oara cu un barbat, exista o modalitate prin care poti sa te imbraci si sa fii sexy cat sa il lasi fara suflare, dar fara sa il dezarmezi complet. Femeile, indiferent de varsta, au tendinta de a-si arata toate punctele sexy ale corpului lor in primele intalniri. Mai corect ar fi sa ii aratati un pic din ceea ce urmeaza, cat sa-l ademenesti.

Exista o filozofie a vanatorii si in relatiile barbat-femeie ce vorbeste de ademenirea prazii. Gandeste-te daca ti-au trecut prin minte urmatoarele afirmatii in primele 6 saptamani de cand va cunoasteti: – daca nu fac sex cu el isi va pierde interesul – daca nu fac sex cu el imi voi pierde interesul – daca nu fac sex cu el nu va sti cat de tare pot sa il impresionez. Sa discutam un pic de faptul ca o femeie considera obligatoriu sa apeleze la artileria grea: sexul pentru ca baiatul sa nu isi piarda intereul.

De multe ori femeile nici nu constientizeaza ca fac acest lucru. Au doar un sentiment ca ceva lipseste din interactiunea cu partenerul si se gandesc ca sexul este acel lucru. Cateodata iti dai seama din primele minute daca un barbat o sa te plictiseasca sau o sa te irite. Alteori trec si cateva luni pana realizezi ca nu va potriviti deloc. Daca intre timp ati facut si sex atunci o sa treci si mai greu peste aceasta perioada. De aceea pledez impotriva sexului pana cand femeia isi da seama daca ii place sau nu barbatul si daca vrea o relatie de lunga durata cu el. Apoi, daca ajung la concluzia ca il plac, sau il iubesc, pot sa se bucure fara probleme de armonia sexului impreuna cu el.

Revenind la ideea de a-l impresiona pe barbat cu sexul, nu ca nu ar putea fi impresionat, dar sunt atat de multe femei ce pot face asta incat nu devii decat o persoana in plus pe o lista. Si daca te bazezi doar pe sex si nu ai gasit un virgin la 40 de ani, ci un barbat cu ceva experienta, atunci sa stiti ca el este constient de faptul ca mai sunt sute de femei cu care poate face doar sex in aceasta viata. Cu alte cuvinte, daca esti la inceputul relatiei cu un barbat si te avanti intr-o relatie sexuala cu el, indiferent de cat de buna esti