Beauty

Invata sa razi

Ca femeie trebuie sa inveti doua lucruri: sa razi si sa nu iti mai dai inima cui nu trebuie. Cateodata, cand luam cele mai serioase decizii despre barbati si relatiile noastre, un strop de umor ne-ar prinde bine.
Cateodata, cand luam cele mai serioase decizii despre barbati si relatiile noastre, un strop de umor ne-ar prinde bine. Dedic acest articol unei prietene, Adela. Ea a facut fata de-a lungul vietii unor probleme destul de grave. Pe scurt, oamenii in care ea a avut cea mai mare incredere au „ingropat-o” de vie. Aceste experiente nu i-au sters deloc din simtul umorului sau din dorinta de a-si asuma unele riscuri in dragoste.

Din pacate, Adela, ca multe alte femei a continuat sa isi ofere inima unor barbati ce nu o doreau suficient de tare. Deloc surprinzator, ea a suferit enorm in urma unei despartiri recente. Si din pacate pentru ea a inceput sa se intrebe daca este „suficient de buna ca sa fie iubita”. De obicei femeile dupa o despartire incep sa se vada pe ele intr-o postura negativa. Am sunat-o sa o intreb ce face si cu zambetul pe buze mi-a spus ca ea este genul de femeie care alege exact pe dos decat trebuie. Am iesit sa vorbim si am continuat sa radem la restaurant.

Un tanar a observat-o si i-a facut cinste cu o cafea. Desi de data aceasta rasul nu era un raspuns la o afirmatie sau o gluma de-a lui, i-a atras atentia. Toti barbatii isi doresc o femeie vesela alaturi de ei. In razboiul de a nu lua prea in serios problemele noastre sau relatiile cu barbatii, Adela a transformat durerea si frustrarea in ceva amuzant. Acesta este un lucru minunat pe care il face, Si prea putine femei reusesc sa apeleze la aceasta tactica? Tu reusesti? Sper ca Adela sa isi dea seama de puternica forta pe care i-o da umorul.

S-ar putea sa nu il foloseasca in toate etapele de cunoastere a unui barbat si implicarii intr-o relatie si doar in perioada post-morterm. In orice caz toti am avea un beneficiu zi de zi de pe urma unei glume. De exemplu, sa spunem ca iesiti pentru prima oara cu un barbat si acesta te invita sa mergi la el. Poti sa apelezi la umorul tau si sa faci o gluma buna.

O idee de-a mea ar fi sa il intrebi daca sexul l-ar face sa fie mai interesat de inima ta si de ce simti. S-ar putea sa se amuze sau sa ia totul prea in serios, in orice caz dupa aceasta gluma va intelege exact care este pozitia ta.