Diverse

Interviu cu Ilona Rusa

Consider ca fiecare zi este diferita si iti aduce ceva nou in viata care te motiveaza si de ce nu, te inspira – important este sa sti sa alegi si sa te folosesti de toate informatiile din jur la maximum.
– Pentru fiecare dintre noi succesul are alta definitie. Cum ai descrie succesul tau?

Depinde de succes. Nu pot spune ca am ajuns o persoana de succes… INCA…, dar pot spune ca pana in prezent am avut succes in tot ceea ce am intreprins. Pe scurt as defini succesul meu prin: multa munca, perseverenta si incredere in mine insami!

– Ca sa ai o viata plina de succese trebuie sa…

Sa te poti adapta la orice situatie, sa profiti de fiecare zi ca fiind ultima si sa incerci sa dai ce ai mai bun astfel incat la sfarsitul zilei sa te poti uita in oglinda si sa spui: ok sunt linistita, am facut tot ce trebuia si inca ceva in plus! Consider ca succesul este ceva relativ pe care de cele mai multe ori esti stapan sa il conduci tu insati.

– Care sunt cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aibe un om? Care sunt cele mai importante calitati ale tale?

Onestitatea, perseverenta, seriozitate, profesionalism. De obicei ceea ce cer de la cei din jurul meu se aplica si in cazul meu.

– Ai un model in viata care te-a motivat si te-a inspirat?

Nu am un model. De-alungul timpului am interactionat cu diferite persoane, diferite personalitati de la care am “luat” ce am considerat ca era mai bun si mi s-ar potrivi… Inspirata sunt de tot ceea ce mi se intampla. Consider ca fiecare zi este diferita si iti aduce ceva nou in viata care te motiveaza si de ce nu, te inspira – important este sa sti sa alegi si sa te folosesti de toate informatiile din jur la maximum.

– Ai o persoana pe care o admiri? Profesional, personal…?

Da. Mama mea.

– Daca ar fi sa fii un star, din orice alta epoca, pe cine ai alege? Si de ce.

Printesa Sissi (sotia lui Franz Iosef) – o femeie minunata: puternica, o buna diplomata si cu o foarte mare capacitate de a iubi.

– Ai o expresie proprie pe care ceilalti au preluat-o de la tine? Daca da, care este. Daca nu, care este motto-ul tau in viata?

Pana acum am invatat ca expresia: “zambeste, maine poate fi mai rau” mi se potriveste foarte bine. O aplic in fiecare zi si ma ajuta sa merg mai departe. Nu stiu daca cei din jurul meu au preluat vreo expresie de la mine (probabil mai mult, cuvinte de alint).

– Daca ai avea o super putere, care ar fi si de ce?

Nu m-am gandit niciodata la super puteri! Prefer sa ma gandesc la puterile de care dispun oricum si sa le folosesc la maxima intensitate. Nu sunt o visatoare, asadar nu ma gandesc la lucruri pe care nu le pot atinge (pe termen scurt sau lung).

– Cartea favorita? Filmul favorit?

Oh sunt mai multe. Depinde de stare… nu pot spune ca fac fixatii pe o anumita carte sau un anumit film. Intotdeauna merg mai departe si sunt deschisa catre noi aparitii, noi orizonturi, diferite teme… din acest punct de vedere nu pot spune ca sunt extrem de fixista pe un anumit scriitor / producator, un anumit curent / gen.