Diverse

Google Nexus 7 a primit si versiunea cu carcasa alba

Google Nexus 7 a fost una dintre cele mai asteptate tablete, producatorul implementand o configuratie de top completata de un pret care s-a dovedit a fi destul de accesibil. Ce-i drept, punctele forte ale lui Nexus 7 sunt diversificate, pornind de la configuratia hardware si pana la calitatea display-ului, a sistemului de operare si pana la designul inovativ si usor de utilizat.

Intr-o prima instanta, Nexus 7 a fost oferita publicului larg intr-o singura varianta a carcasei, Google mizand pe o productie a modelului cu carcasa neagra. Incepand din aceasta luna, Nexus 7 a primit si o versiune cu carcasa alba, partea frontala ramanand intr-o nuanta ceva mai inchisa, contrastul fiind aspectul care scoate in evidenta cel mai bine formatul acestei tablete.

Din alte considerente, mai evidentiem inca o imbunatatire pe care cei de la Google au implementat-o, toate tabletele de culoare alba venind in versiunea standard cu cea mai noua versiune de Android, 4.4 KitKat. In rest, specificatiile raman aceleasi, Nexus 7 in varianta alba dispunand de un display de 7 inci, un IPS cu rezolutie de 1920×1200 pixeli, procesorul este tot un quad-core din familia Snapdragon 600, memoria RAM a fost calibrata la 2GB, in timp ce spatiul de stocare poate fi ales de utilizatori in functie de necesitati, Nexus 7 fiind disponibila in doua versiuni, de 16 si 32 de GB. Daca mai sus evidentiam prezenta unui sistem de operare upgradat, veti remarca mici diferente la nivelul aplicatiilor instalate, utilizatorii putand chiar sa ruleze cele mai noi jocuri lansate in portalul Google Play.

Conform celor de la Google, Nexus 7 in varianta cu carcasa alba poate fi achizitionata inca din aceasta luna din portalul Google Play, singura versiune disponibila fiind cea cu spatiu de stocare de 32GB. In Romania, device-ul va ajunge in luna februarie a anului urmator, publicul larg putand sa achizitioneze atat versiunea cu 16GB cat si cea cu 32GB. Pretul unui asemenea device ramane neschimbat, orice cumparator platind exact acelasi pret ca pentru un Nexus 7 in varianta neagra.