Beauty

Glicerina vegetala, materie prima pentru VG e-lichid

Glicerina vegetala este una din cele mai raspandite ingrediente naturale in lume. Se poate ragasii atat in produse cosmetice ca: sapun, crema de corp, produse dentare, after-shave, deodorante, cat si in hrana pentru animale, produse farmaceutice, etc. La fel, acest produs se foloseste si pentru e-lichide, lichidul folosit pentru tigara electronica si se numeste VG e-lichid.

VG e-lichid contine aproximativ 80-92 % glicerina vegetala, si reprezinta un procent de aprox 20 % din lichidele pentru tigari electronice. E-lichidul pe baza de glicerina este mai dens si mai dulce ca cele pe baza de propilen-glicol, gustul aromelor este mai slab si datorita densitatii reduce viata atomizorului.

Cei care utilizeaza tigarile electronice si au putina experienta in randul lichidelor, amesteca cele doua tipuri: lichidul pe baza de glicerina cu cel pe baza de propilen-glicol (PG), de obiecei in proportie de 80-90 % PG si 10-20 % VG, dar sunt si cei care o amesteca in proportie de 50-50 %.

Dar ca si toate produsele si VG e-lichid produce niste efecte secundare la primele ocazii de utilizare, efecte care pot fii remediate usor, sau care trec repede, in momentul in care organizmul se obisnuieste cu aceasta substanta. Aceste efecte secundare sunt: sindromul “gura uscata”, dureri medii de gat, cresterea setei, si pot fii remediate prin consumul mai multor lichide sau util;izarea mai putina a tigarii electronice.

In cadrul magazinului online Vaporlife veti gasii informatii detailate despre VG e-lichid, precum si modul de utilizare si o gama de produse variate din care va puteti comanda e-lichidul preferat, precum si tigara electronica, daca inca nu ati facut-o. Vaporlife va ajuta sa traiti mai sanatos.