Diverse

Dragoste la prima vedere

Prima impresie este esentiala pentru viitoarea relatie. Conform cercetatorilor ai nevoie doar de 3 minute ca sa te indragostesti.
Cateodata iti dai seama de acest sentiment, alteori nu…in functie de starea de spirit in care te afli. Daca esti obosit, stresat si iti sta mintea la problemele de la birou sansele de a te indragosti la prima vedere sunt infime.

De obicei ma indragostesc rapid! Din clipa in care el trece de o parte din criteriile majore pe care mi le-am stabilit, constient sau inconstient, m-am si indragostit. Ii spun dragoste la prima vedere. Imi transpira palmele, mi se inmoaie genunchii. Din pacate de fiecare data cand m-am indragostit de el, acest lucru a devenit o bariera in a ne cunoaste. Am emotii inainte sa vorbesc, ideile nu mai sunt atat de cursive si-mi este mult prea teama ca voi gresi. Si asa fac: vorbesc numai tampenii despre dorinta mea de a avea o relatie serioasa si el se sperie si …fuge.

Am vazut barbatii de care m-am indragostit prin prisma inimii mele, oricat de urat s-ar fi purtat, le gaseam scuze si motive. Doar ii iubeam. Nici unul din ei in schimb nu ma iubea pe mine. Eram fericita cand vorbeam cu ei si parca pluteam in ziua in care trebuia sa ne intalnim. Eram indragostita atata timp cat pastram iluzia acestor relatii ce nu existau decat in mintea mea. Inca mai sper ca ultimul barbat de care m-am indragostit ma va suna. Au trecut 2 luni si logic, ma indoiesc ca voi mai auzi de el vreodata.

Cand suntem indragostiti ne cream singuri alta realitate. Traim din plin o noua senzatie iar relatia cu celalalt nu este decat o proiectie a dorintelor noastre. Tot analizandu-mi „relatiile” (niciodata cand m-am indragostit la prima vedere nu s-a concretizat nimic) mi-am dat seama ca eram atrasa de acelasi tip de oameni: barbati energici, pasionati de munca lor. In timp, datorita acestor alegeri am fost dezamagita, ajungand pana la a spune :”Nu inteleg barbatii”. Daca intalnesti o femeie frumoasa si desteapta, care pe deasupra este indragostita lulea de tine, de ce preferi sa fugi?

One Response

  1. Poze Haioase 23 octombrie 2015