Beauty

Danielle Brooks spune ca noua sa reclama pentru Lane Brytan a invatat-o sa se accepte asa cum este

Am vorbit cu actrita Orange Is the New Black despre motivul pentru care considera ca este atat de important ca societatea sa accepte si sa promoveze femeile plus size.

A, a debutat cel mai nou comercial „I’m No Angel” al lui Lane Bryant, care prezinta trei fete cunoscute in modelele de dimensiuni in plus si in lumile body-pos: Candice Huffine, care inchide stereotipurile arhaice ale „corpului alergatorului”, Denise Bidot, care se afla intr-o misiune de a face vergeturile frumoase, si Ashley Graham, care abia mai are nevoie de o introducere.

Al patrulea model care balanseaza linia de lenjerie a lui Lane Bryant din Cacique: actrita si activista corporala pozitiva, Danielle Brooks, care, desi cel mai renumit pentru interpretarea lui Taystee pe Orange Is the New Black, si-a facut un nume pentru ea insasi in lumea modei. Anul trecut, Brooks a mers pe pista la Christian Siriano pentru spectacolul Lane Bryant, si a fost prezentat in campania #ThisBody a marcii. De asemenea, a adaugat doar designer la CV-ul ei, anuntand saptamana trecuta pe Instagram ca colaboreaza cu Universal Standard pentru o colectie care sa includa dimensiuni. Si totul face parte din misiunea ei de a lasa femeile voluptoase sa stie ca sunt la fel de demne de a se simti sexy, atat in ​​haine, cat si in lenjerie.

Am vorbit cu Brooks despre cum este sa pozezi in lenjeria ta pentru o campanie nationala (#bloat este real), antrenamentul care o face sa se simta rau si cum a invatat sa-si iubeasca corpul fix asa cum este el.