Evenimente

Cu cine se mandreste Romania ?

TOYP (The Outstanding Young Persons) este un proiect organizat la nivel international in ultimii 25 de ani, cu participarea activa a 120 de tari membere JCI. www.topy.ro
Evenimentul presupune identificarea si recunoasterea meritelor a 10 persoane remarcabile (cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani) din lume care au adus un plus de valoare societatii prin actiunile lor.

Scopul proiectului initiat de noi Cu cine se mandreste Romania? este de a stimula activitatile care duc la dezvoltarea si cresterea prestigiului Romaniei prin identificarea si recunoasterea meritelor tinerilor remarcabili cu care ne mandrim si pe care avem acum ocazia sa ii promovam la nivel international.

Ceremonia de premiere va avea loc la Ateneul Roman pe data de 15 Mai 2015.

Cine poate participa la TOYP ?

Regulament

Participantii la acest program pot fi atat barbati, cat si femei, cu varsta intre 18 si 40 ani. Persoanele nascute inainte de 1 Ianuarie 1967 nu sunt eligibile in acest program.

Participantii trebuie sa fie cetateni nativi ai Romaniei sau sa aiba statut de cetatean roman; sunt eligibili si participantii care au aplicat pentru cetatenie romana inainte de 1 Ianuarie 2006.

Participantii nu trebuie sa fie membri JCI ai organizatiilor locale din Romania, daca indeplinesc cele doua cerinte anterioare si se inregistreaza in concurs prin JCI Romania.

Participantii trebuie sa semneze personal fisa de inscriere. Semnatura acestuia/acesteia atesta acuratetea informatiilor din fisa, ne ofera permisiunea de a publica informatiile oferite in fisa si semnifica intentia scrisa de a participa la Ceremonia de Premiere care va avea lor in Antalya. Nota: cheltuielile de participare sunt suportate de catre Junior Chamber International.

Toate informatiile cerute in fisa de inscriere trebuie sa fie completate. Informatiile suplimentare nu vor fi permise, pentru a ne asigura ca toti participantii au sanse egale, iar juriul poate sa evalueze nominalizarile in mod cinstit.

Fisa de inscriere trebuie sa fie insotita de o poza de calitate buna, alb-negru. JCI Romania sugereaza un format 10cm x 15cm, care sa cuprinda partea superioara a corpului participantului (cap si umeri).

Termenul limita pentru inscrierea participantilor prin trimiterea fiselor de inscriere si a pozelor catre JCI International este 15 Mai 2006 – data postei.

Programul „Cei Mai Remarcabili Tineri” din Romania in 2015 este administrat de JCI Romania.

Premierea

Ceremonia de Premiere a programului JCI „Cei Mai Remarcabili Tineri” are loc in fiecare an in timpul Congresului Mondial JCI. Toti Premiantii