Diverse

Clima Center lansează noua interfață online și webshop-ul cu accesorii pentru pompe de caldura

Tehnologia modernă și-a extins foarte mult tentaculele cu precădere în ultimii 18 ani pe toate domeniile de activitate, sporind nivelul de trai al oamenilor din întreaga lume.

Unul dintre domeniile în care tehnologia a avansat cu pași rapizi este cel de climatizare modernă pentru orice tip de imobil. Aparatura dedicată încălzirii se dezvoltă pe zi ce trece, astfel noi termostate, centrale, panouri solare apar, etc. pe piață fie sub formă de prototip fie sub formă de produs dedicat comercializării.

Clima Center este compania ce a strâns în portofoliul său o gamă variată de sisteme de încălzire, de răcire și de preparare a apei calde menajere de ultimă generație, menite să le ofere românilor cele mai bune soluții pentru încălzirea locuințelor. Compania a dorit să fie mai aproape de oameni astfel că s-a angajat în crearea unei noi interfețe online, mai prietenoase cu ofere tentante și greu de refuzat. În prim- plan este webshop-ul care promite aparatură fiabilă menită să aducă un randament crescut pentru orice tip de imobil.

Clima Center aduce webshop-ul printr-o nouă interfață atrăgătoare

Directorul general al magazinului Clima Center nu s-a lăsat indiferent cu privire la modul de avansare a mediului online, astfel a dorit să fie mai aproape de clienți prin creare unei noi interfețe a magazinului online care să fie ușor de utilizat și să aibă un design responsiv pentru orice tip de gadget folosit. Prin această interfață, operatorii Clima Center sunt mereu pregătiți pentru a răspunde prompt oricărui tip de întrebare a clienților.

Webshop -ul etalat prin această noua interfață vine cu o gamă largă de aparatură de ultimă generație dedicată climatizării optime a locuinței. Aparatură este formată dintr-o paletă vastă de dispozitive menite să sporească bunăstarea beneficiarilor, dar totodată să le ofere și o siguranță crescută. Clima Center a reușit să cupleze în șase categorii bine delimitate dispozitive de la producători de top menite să servească o multitudine de nevoie ridicate de aspectul sistemului de încălzire, climatizării și a producerii de apă caldă menajeră. Una dintre categoriile cele mai importante ale companiei Clima Center cu care se mândrește este cea de pompe de căldură. Modelele de pompe de caldura comercializate de Clima Center sunt cel mai performant sistem de căldură de ultimă generație asamblate chiar de către companiei pentru a garanta calitatea înaltă a produselor.

Prin crearea webshop-ului online, directorul general Clima Center a dorit să relaționeze cât mai bine cu clienții și a dorit să le răspundă într-un mod cât mai clar eventualelor întrebări care pot apărea despre produsele comercializate. Astfel, fiecare produs comercializat de către Clima Center pe webshop-ul online este atent detaliat pentru a răspunde clar oricărui tip de întrebare ulterioară.

Clima Center, magazinul online orientat spre viitor.

Compania Clima Center a apărut din dorința de a le oferi oamenilor cele mai bune și fiabile soluții de climatizare moderne de top pentru a îmbunătății confortul și nivelul de trai al românilor. Astfel, specialiștii de la Clima Center sunt mereu cu ochii ațintiți spre ultimele aparaturi care apar în această industrie, vizând producătorii de top care să rezoneze cu motto-ul lor „Energie verde în casa ta!”.