Diverse

Din 2019, Micdejunlabirou.ro va încheia parteneriate cu mari corporații din București

Platforma Midejunlabirou.ro urmează o idee inovatoare de business care servește nevoile angajaților din mediile corporate. În prezent, pe platformă pot fi înregistrate și livrate comenzi în București și Ilfov, însă acționarii afacerii au lansat o declarație oficială potrivit căreia din 2019 vor începe să livreze micul dejun la birou în baza unor parteneriate încheiate cu câteva dintre cele mai mari corporații de retail și telecomunicații din Capitală.

De la lansare și până în prezent, comenzile efectuate pe Micdejunlabirou.ro au provenit de la angajați din toate Sectoarele. Astfel s-a perpetuat atenția asupra serviciului și au fost înaintate solicitări de parteneriate

Deși nu se bazează pe o tehnologie revoluționară, Micdejunlabirou.ro constituie un excelent tool prin care angajații marilor companii din București și Ilfov își pot asigura prima și cea mai importantă masă a zilei fără a-și pierde timpul pentru pregătirea acesteia. Un singur telefon este suficient pentru ca preparatele bogate în vitamine, proteine animale și vegetale, dar și fresh-urile din fructele preferate să ajungă pe birou. În acest context, tot mai multe persoane au început să își comande micul dejun încă de la prima oră a dimineții, bucurându-se de o masă completă și sățioasă până la ora prânzului.

“Mediul corporate este, fără doar și poate, stresant. Te trezești, mănânci și adormi cu gândul la task-urile zilnice. După o experiență trăită în străinătate am realizat că angajații din aceste medii sunt mai energici în prima parte a zilei grație primei mese a zilei. Nu ne-am gândit că micul dejun ar putea activa această energie, însă acum, prin prisma acestui business, ne-am convins că putem contribui la bunăstarea angajaților facilitându-le accesul la cea mai importantă masă a unei zile”, au declarat acționarii Micdejunlabirou.ro.

Micdejunlabirou.ro funcționează foarte bine în online, întrucât orice persoană din București și Ilfov poate accesa meniul și ulterior comanda prin formular sau telefonic preparatele care îi furnizează cantitatea zilnică de nutrienți. “Clienții noștri fideli comandă cel puțin 4 zile din 5 un meniu pentru mic dejun în București, lucru care ne bucură fantastic. Suntem dornici să oferim un serviciu excelent, de la care clienții au așteptări mari, odată cu dovedirea unor standarde. Împărtășim un angajament puternic față de bunăstarea mediului business din România și dorim ca tot mai multe companii să se îngrijească de bunăstarea angajaților precum o facem noi”, a mai adăugat acesta, subliniind faptul că toți angajații, independent de industria în care activează, “au dreptul la o experiență culinară de calitate”.

Începând cu prima lună a anului 2019, Micdejunlabirou.ro va livra prima și cea mai importantă masă a zilei pentru câteva dintre cele mai mari corporațîii din Capitală. Inițiativa aparține chiar reprezentanților acestora, convinși de faptul că angajații sunt mai energici și productivi grație obiceiurilor alimentare mai sănătoase.

Despre Micdejunlabirou.ro:

Micdejunlabirou.ro constituie un portal prin intermediul căruia angajații din București și Ilfov își pot alcătui o masă completă din preparatele și fresh-urile favorite. Solicitările pot fi efectuate telefonic sau prin intermediul formularului de comandă. Portalul a fost lansat anul curent și a înregistrat cereri inclusiv în zilele de weekend.

Telefon: 0756 821 812 | e-mail: office@micdejunlabirou.ro