Beauty

Cele trei accesorii de care nu ne putem desparti in viata de zi cu zi

Suntem recunoscute prin prisma faptului ca apelam de fiecare data la trucuri inovative pentru a aduce un plus de prospetime si efervescenta look-ului nostru, fie prin schimbarea coafurii la o anumita perioada de timp, fie prin grija excesiva pe care o acordam fiecarui detaliu aparent nesemnificativ. Insa, trei la numar sunt acele „accesorii” pe care nu le putem exclude nici macar din bagajul pentru o mica escapada turistica, nici sa nu mai vorbim despre ritualul zilnic de ingrijire personala.

In primul rand, vom aminti artificiile pe care le utilizam pentru a aduce un plus de volum, de amplitudine, de stralucire si de finete podoabei noastre capilare. Asa cum va asteptati, discutam despre celebrul ondulator de par -aparatul care ne ajuta sa obtinem in doar cateva clipe bucle lejere, de-a dreptul ravisante in armonizarea trasaturilor noastre faciale.

Astfel, fie ca participam la un eveniment notabil, fie ca suntem direct angrenate in organizarea unei festivitati, ne dorim ca al nostru par sa straluceasca in vazul celorlalti, iar ondulatorul ne ofera ajutorul mult visat. Prin ale sale functionalitati putem obtine bucle confortabile in stilul „messy”, putem aborda bucle bine definite pentru o alura aristocratica sau avem sansa de a ne constitui baza pentru un viitor coc lejer.

Tot din aria ingrijirii parului trebuie sa amintim celebra placa de par, utila femeilor care nu beneficiaza de un par drept natural. Populara prin utilizarea ei facila si prin intermediul tehnologiilor care devin tot mai putin problematice si agresive cu structura firului de par, placa de par nu lipseste din colectia femeii contemporane cu par ondulat sau cret, ea fiind capabila sa iti schimbe complet infatisarea.

Iar pentru ca intreaga experienta cu un astfel de aparat sa fie una satisfacatoare, femeile aleg sa aloce un buget substantial investitiei , urmarind functionalitati extinse, precum incalzirea rapida, ionizarea si oprirea automata. Reglajul este un factor important de alegere, caci in functie de asprimea si de amplitudinea buclelor naturale puteti intampina dificultati in momentul in care doriti sa indreptati rapid parul.

Nu in ultimul rand, vom vorbi despre cel de-al treilea aparat multifunctional din colectia femeii contemporane care pune pret pe ingrijirea propriului fizic. Asa cum va asteptati, ne referim la un epilator care indeparteaza cu succes parul nedorit de pe corp, fie prin tehnica uzuala, fie prin intermediul tehnologiei ce foloseste lumina intens pulsata sau, mai simplu spus IPL.

Alegem sa cumparam un astfel de echipament pentru ca dorim sa evitam, pe cat posibil, vizitele foarte dese la saloanele de infrumusetare care practica preturi destul de ridicate pentru buzunarele autohtone. Cu siguranta, banii respectivi se pot indrepta catre achizitia in propriul epilator, acesta urmand a fi utilizat dupa bunul plac, chiar si in cele mai sensibile zone ale corpului. Mai putin timp pierdut, dar si avantajul de a-l folosi in confortul propriei locuinte.

Bineinteles, acestea sunt in linii mari „artificiile” indispensabile noua, femeilor moderne, pentru ca wishlist-ul nu se incheie aici, ci se ramifica spre garderoba, machiaj si alte tips-uri de intrijire corporala.