Beauty

Care sunt etapele programului de dezintoxicare Colo Vada?

Colo Vada este un program de dezintoxicare si detoxifiere a organismului, distribuit de Coral Club, care se realizeaza pe etape. Acest program asigura purificarea si mentinerea echilibrului de vitamine si minerale a organismului, fiind conceput pe baza de componente vegetale selectate atent, ce contribuie eliminarea reziduurilor si toxinelor acumulate din organism.

Colo Vada se poate utiliza pe o perioada de 14 zile si cuprinde 3 etape, prima etapa fiind Pregatirea, ce dureaza pe o perioada de 7 zile. Astfel, se recomanda utilizarea de Calciu Coralier (Coral Mine) pentru 2 saptamani, inainte de a folosi Colo Vada.

Apoi urmeaza pentru o perioada de 4 zile Curatirea pentru 4 zile si Refacerea pentru 3 zile. Pentru a dizolva praful Colo Vada se utilizeaza suc de fructe rece, dupa gust, motiv pentru care se poate bea mult mai usor. Cel mai indicat este sucul de citrice.

De asemenea, este important ca pentru a dizolva praful Colo Vada, sa se utilizeze suc sau apa rece, deoarece daca se utilizeaza apa calda, praful se umfla foarte repede, fiind imposibil de baut. Praful se umfla si daca se dizolva cu apa rece, de aceea este indicat sa se amestece foarte repede praful cu apa sau cu sucul, fara sa se astepte dizolvarea totala a firicelelor de praf, iar apoi sa se consume imediat cocktail-ul obtinut.

In etapa a doua, se curata tubul digestiv eficient, datorita masei gelatinoase formate de catre puternica umflare a prafului Colo Vada. Aceasta masa gelatinoasa detina capacitatea de a colecta resturile alimentare invechite.

Eficienta prafului Colo Vada este determinata de compozitia Caolinului, ce actioneaza ca un absorbant de toxine din tractul digestiv, fiind o substanta care absoarbe toxinele intr-o cantitate de 40 de ori mai mare fata de propria cantitate.

De asemenea, Caolinul din Colo Vada favorizeaza si eliminarea balastului din tubul digestiv, pentru a asigura o purificare eficienta a colonului. Ultima etapa a programului de detoxifiere Colo Vada este Refacerea, care asigura revenirea la normal a sistemului digestiv. In aceasta perioada este indicat sa se consume mai multe legume crude sau fierte.

Alimentele care contin proteine, precum sunt ouale sau carnea se pot consuma incepand cu cea de-a 13-a zi, insa in cantitati foarte mici. Colo Vada este un program pe care este bine sa il urmati de doua ori pe an, pentru a asigura o detoxifiere si purificare eficienta a organismului si a preveni afectiunile.

Printre actiunile benefice ale programului de detoxifiere Colo Vada se afla urmatoarele: detoxifianta, laxativa, antimicrobiana, antihelmintica, antimicrobiana, avand rolul de a stimula peristaltismul intestinal. In urma utilizarii programului Colo Vada, veti intari organismul si veti neutraliza radicalii liberi, astfel incat va veti bucura de un organism sanatos si veti normaliza microflora tractului gastrointestinal si procesul de digestie.

Detoxifierea colonului si a intregului organism este privita precum cheia longevitatii, motiv pentru care acest program va ajuta sa contracarati efectele daunatoare ale unui stil de viata dezordonat, specific vietii moderne de astazi. Astfel, ingrijiti-va de sanatatea organismului urmand programul de detoxifiere si purificare a organismului Colo Vada.