Diverse

Ce a reusit sa transforme jocurile in activitati atat de indragite?

Odata cu aparitia jocurilor in 1970, o noua forma de divertisment a luat nastere. Jocurile pe computer au luat lumea cu asalt. Primele jocuri aveau o grafica foarte slaba si erau mai mult solitare, insa la scurt timp au devenit foarte captivante. A existat o mare controversa cu privire la impactul lor asupra noastra…daca sunt bune, rele sau neutre. Fiecare avea propria parere, insa adevarul este ca sunt distractive.

Inca de la inceput, jocurile pareau sa aiba un mare impact asupra societatii. Este aproape imposibil sa gasesti pe cineva care are computer acasa si nu a jucat macar o data un joc. In momentul de fata exista o multime de paltforme pe care se pot juca jocuri, plecand de la clasicele jocuri online tip arcade, pana la cele mai avansate jocuri pe console. Cei care nu au jucat niciodata un astfel de joc inca se intreaba de ce le vad celalalte persoane ca fiind asa captivante, iar in continuar evoi incerca sa vin cu un raspuns.

Jocurile sunt captivante deoarece au anumite beneficii

-Disponibilitatea acestor jocuri este un foarte mare avantaj. Ele pot fi jucate de acasa la orice ora a zilei. Daca ai un program de lucru ciudat, nu conteaza, tot te poti bucura de ele. Iar cum jocurile online sunt jucate in toata lumea, cu siguranta vei gasi si alti jucatori dispusi sa joace jocul de care tu esti pasionat.

-Sunt gratis sau au costuri nesemnificative. Desi sunt anumite jocuri care au preturi destul de ridicate, o mare parte din ele sunt oferite gratuit. De exemplu, portalurile online ne ofera jocuri gratuit. Nici macar nu suntem nevoiti sa le descarcam in computer ci le putem juca direct din browser. Pe website vom gasi jocuri pentru copii cu masini, papusi, Mario, motociclete, educative si multe, multe altele.

-Competitia. Jocurile online sunt competitive – Daca la sah, table sau remi nu iti gasesti un adversar pe masura in lumea reala, cand ajungi in mediul online cu siguranta iti vei gasi un oponent pe masura.

-Grafica de calitate si efectele sonore fac jocurile de ultima generatie foarte realiste, astfel incat experienta oferita de joc este foarte apropiata de cea reala. Este o adevarata placere sa joci un joc cu masini modern sau un shooter precum Far Cry 3 in care libertatea de explorare este aproape nelimitata.