Cugetari

In ce consta un training de Public Speaking?

Vorbitul in public este procesul de a vorbi unui grup de persoane intr-un mod structurat, destinat in mod deliberat de a informa, influenta sau de distra ascultatorii. Vorbitul in public este strans legat de “prezentare”, desi aceasta din urma are mai mult de o conotatie comerciala.

Scopul a vorbi in public poate varia : transmiterea de informatii, motivarea oamenilor pentru a actiona intr-o directie, pentru a spune pur si simplu o poveste. Oratorii buni ar trebui sa fie in masura de a schimba emotiile ascultatorilor lor, nu doar sa ii informeze. Vorbitul in public poate fi, de asemenea, considerat o comunitate de discurs. Comunicare interpersonala si vorbitul in public au mai multe componente: motivational, dezvoltare personala, afaceri, client service si comunicare in masa.

Vorbitul in public poate fi un instrument puternic, utilizat pentru scopuri cum ar fi motivatia, influenta, puterea de convingere, informarea sau pur si simplu divertismentul.

Public Speaking sau Vorbitul in public este o arta pe care putini o stapanesc. Emotiile pot afecta foarte mult mesajul, imaginea dvs. si imaginea organizatiei pe care o reprezentati.

Pentru a reusi sa realizati un discurs sau o prezentare de succes, un training specializat va poate ajuta. In cadrul unui training de Public Speaking veti exersa vorbitul in public si veti descoperi metode cu ajutorul carora puteti realiza discursuri care sa transmita mesajul dorit de dvs. Veti invata sa va depasiti temerile si anxietatea care va impiedica sa realizati un discurs de succes. Veti depasi limitele personale si veti avea mai multa incredere in dvs. Veti invata sa sustineti prezentari si discursuri convingatoare si motivante.

Trainingurile de Public Speaking va ajuta sa construiti strategii de transmitere a unui mesaj si sa identificati care sunt tipurile de canale de comunicare cu publicul, veti invata tehnici de improvizatie si creativitate si actiuni concrete pentru depasirea blocajelor si momentelor dificile. De asemenea, veti invata sa comunicati non-verbal pentru a reusi sa intariti mesajul transmis.