Casa

Avantajele tiglei ceramice

Atunci cand trebuie sa ne hotaram ce sistem de invelitori alegem pentru acoperisul casei ne confruntam cu multe variabile: tigla ceramica, carton bituminat, placi de azbociment, metalice din tabla zincata, galvanizata, din aluminiu, plumb sau cupru, materiale plastice etc. Aflati mai jos avantajele tiglei ceramice.

Principalul avantaj al acoperisurilor realizate din tigla ceramica este durabilitatea remarcabila al acestor produse. Tigla ceramica are o durabilitate testata in timp. Astfel, durata de viata pentru tigla ceramica poate fi constatata in orice centru istoric unde se pot gasi tigle ceramice in vechime de zeci sau sute de ani. Tigla ceramica Tondach are o garantie de 33 de ani in conditiile unui montaj corespunzator si o ingrijire adecvata.

Alaturi de durabilitate, tigla ceramica are si avantajul important al unei bune izolari termice. Tigla ceramica este un produs din argila arsa si are proprietatea de bun izolator termic. Analogia poate fi facuta comparand climatul dintr-o locuinta construita din caramida (material natural) si alta din BCA sau beton. Vara, caramida asigura un climat placut si racoros in timp ce iarna pastreaza mai mult timp caldura in interior. Tigla ceramica Tondach pastreaza proprietatile naturale ale tiglei ceramice.

Nici partea estetica nu trebuie ignorata: o casa invelita in tigla ceramica are un aspect elegant, clasic si stilat. Din punct de vedere al elegantei si stilului, tigla ceramica se diferentiaza net de celelalte materiale folosite la constructia acoperisului.

In concluzie, daca va doriti un acoperis de calitate, durabil in timp, cu un aspect estetic placut si eficient din punct de vedere economic, cea mai buna solutie este acoperisul din tigla ceramica Tondach.