Afaceri

Articolele personalizate – un real ajutor pentru persoanele care lucreaza de acasa

usb personalizatMotivele pentru care oamenii aleg aceasta directie profesionala pot fi multe la numar, fiecare persoana in parte fiind impulsionata de ideea programului flexibil, a lipsei sefului, sau de faptul ca nu trebuie sa mai parcurga distante semnificative pana la job.

De cele mai multe ori, femeile vor sa petreaca mai mult timp cu familia si cei dragi, iar barbatii vor sa iasa dintr-o ierarhie fara de sfarsit care le aduce doar neplaceri. In momentul de fata exista o sumedenie de job-uri care pot fi intreprinse de la domiciliu, tot mai multe persoane alegand sa se autorizeze pentru a-si putea desfasura activitatea in mod legal. Fie ca vorbim despre mediul online, despre croitorie, consultanta, avocatura si alte domenii de interes pentru publicul general, dezvoltarea profesionala in sanul propriei locuinte devine cea mai buna varianta pentru omul obisnuit.

Insa, chiar daca oamenii respectivi lucreaza pe cont propriu, asta nu inseamna ca antreprenorii de succes nu pot gandi strategii de marketing si promovare, folosindu-se de produsele personalizate indragite si utilizate de catre freelanceri.

Pixurile personalizate. Instrumentul de scris este nelipsit din arsenalul unui freelancer, fie ca il foloseste pentru a-si nota sarcinile de zi cu zi, fie pentru ca este indispensabil in activitatea sa profesionala. Gandind pixuri personalizate de calitate, rezistente si inovative prin design, antreprenorii pot atrage atentia frelancerilor. Chiar daca lucreaza de acasa, asta nu inseamna ca respectivele persoane nu sunt prezente la targurile de promovare, la prezentarile si conferintele companiilor de interes sau la alte miting-uri. In fond, ei vor sa fie mereu la curent cu noutatile din jurul lor. Asadar, primele cadouri pe care le puteti oferi cu incredere frelancerilor sunt acele pixuri personalizate cu forme robuste, care le vor fi de ajutor in organizarea task-urilor zilnice!

Usb-ul personalizat. Optiunile sunt nelimitate din acest punct de vedere, insa un punct de plecare ar fi reprezentat de faptul ca atentia unui liber profesionist va fi intotdeauna captata de un artificiu care iese din tipar, indiferent daca acest artificiu se traduce printr-un plus la nivel de estetica sau de functionalitati: stick de memorie cu rol de desfacator, cu forma de cheie sau de articol vestimentar. Insa, in primul rand, un usb personalizat trebuie sa fie calitativ, invelisul metalic devenind astfel cel mai apreciat vesmant. Cu toate acestea, exista si modele confectionate din lemn, rolul lor fiind acela de a atrage atentia persoanelor care abordeaza o viziune “eco” asupra mediului inconjurator, incercand la fiecare pas sa il fereasca de agentii poluanti.

Agendele. Asa cum spuneam, pentru ca un freelancer sa isi indeplineasca obiectivele in fiecare zi, el trebuie sa fie mult mai organizat decat in mod obisnuit. O persoana care se bucura de statutul de “liber profesionist” trebuie sa delimiteze clar sarcinile personale de cele profesionale, impartindu-si timpul intr-un mod echitabil si productiv. O agenda personalizata ii ofera primul imbold catre un stil de viata bine organizat.

Cana personalizata. Indiferent de domeniul in care activeaza liber profesionistul, cafeaua ramane un imbold zilnic care ii aduce energie. Insa, pentru a avea cele mai bune rezultate si un randament optim, freelancer-ul trebuie sa fie motivat. Si, cum altfel, decat prin intermediul unei cani personalizate, pe suprafata careia este inscriptionat un mesaj motivational? Acum este momentul ca directorul de creativitate sa isi puna la incercare imaginatia, gandind un mesaj motivational pentru liber profesionistul care isi asigura propriul venit lunar.