Casa

Sunteti parintii unor gemeni? Afla totul despre aceasta gama de carucioare pentru copii!

Ca pentru orice fel de produs, atunci cand vrem sa cumparam carucioare de copii pentru gemeni, e bine sa ne interesam ce presupune o astfel de achizitie. Exista o multime de tipuri de carucioare disponibile si acest lucru poate face alegerea potrivita destul de grea, ne spun specialistii din acest domeniu de activitate.

Siguranta copiilor poate fi afectata de tipul de carucior, asa ca vrem sa fim siguri ca ceea ce alegem va fi si bun.

Utilizarea caruciorului

Inainte de achizitie, ne vom intreba unde va fi utilizat caruciorul si cat de des. De exemplu; vreti sa il utilizati pentru treburile de zi cu zi, afara, in interior, acesta va fi transportat in automobil? Il vom folosi pe drum pavat sau pe drum accidentat?

Dupa ce ne-am decis cu privire la aceste intrebari, celelalte aspecte de luat in considerare vor fi ceva mai usoare.

Dimensiunea

Cat de mult spatiu aveti la dvs. in masina? Va incapea in portbagaj? In cazul in care automobilul este mic, carucioarele pentru copii gemeni pot fi o problema. Sunt rotile usor de scos? Acest aspect poate face toata diferenta.

Tandem sau Side by Side

Daca intentionati sa utilizati caruciorul pentru a merge la cumparaturi, poate va fi dificil de manevrat printre raioane. Un carucior tandem ar fi mai practic. Dezavantajele tandemului, cu toate acestea, sunt ca micutul de pe bancheta din spate are o vizibilitate limitata.

Usor de pliat

Daca aveti de gand sa pliati caruciorul in mod regulat, este fundamental sa gasiti un model care sa va permita sa faceti acest lucru cat mai usor.

Cat de greu este caruciorul?

Carucioare de copii duble cantaresc mai mult decat cele pentru un singur copil. Vei fi capabil sa-l ridici pentru a il depozita in portbagajul autoturismului? Dar transportul pe scari- este realizabil? Asigurati-va ca poate fi ridicat.

Rotile

Rotile mari vor limita manevrabilitatea dar cu toate acestea ele imbunatesc confortul la rulare ori de cate ori mergeti pe teren accidentat. Rotile mici sunt mai bune pe suprafete pavate. Exista 2 tipuri de anvelope – solide si cu aer. Pneumaticele (sau cele umplute cu aer) au pneurile mai moi pentru a merge bine peste denivelari.

Manevrabilitatea

Cat de usor este caruciorul la impins? Luati-l la o plimbare in jurul magazinului pentru a vedea cat de usor sau de greu este de manevrat.

Copertina

Verificati daca exista o copertina usor de ajustat in functie de soarele sau umbra de afara. Este esential sa aiba accesorile pentru va putea proteja de soare micutul.