Diverse

3 intrebari pe care sa ti le pui pentru un succes mai mare

Ni se pune adesea ca punerea intrebarilor corecte este esentiala pentru succesul nostru, ar un factor la fel demare poate fi de mai multe ori sa ti le pui pe cele gresite. Daca simtiti ca va straduiti sa gasiti raspunsuri in viata voastra, atunci un usor inceput este prin eliminarea acestor 3 intrebari:

1.”Cum pot…?”

Daca va aflati in mod constant in cautarea a cum sa va dezvoltati afacerea, atunci este posibil sa nu faceti asta destul de mult. La urma urmei, atunci cand faci tot ce poti pentru a atinge un obiectiv, cea mai comuna itnrebare va fi una retrospectiva – de ce un experiment facut nu a functionat. Angajamentul este primul pas.Odata ce v-ati angajat sa faceti ceva, de la construirea unei afaceri pana la obtinerea formei, veti gasi intotdeauna o modalitate de a face acest lucru.

2.”Aceasta este pasiunea mea?”

Desigur, ar trebui sa gasiti ceea ce va pasioneaza, nu? La urma urmei, aceasta este una dintre sugestiile comune pentru a fi mai fericit si mai de succes. Lucrul este ca pasiunea si implinirea apar in mod obisnuit dupa munca grea care duce spre succes.

3.”Sunt eu persoana potrivita sa fac asta?”

Sigur, toti avem anumite abilitati si acaracteristici innascute. Unii dintr voi var putea sa nu aiba caracteristicile fizice pentru a conduce o echipa de baschet la un campionat sau sa aiba pregatirea si talentul pentru a fi un jucator de sah de campionat mondial. Cu toate acestea,in afara de o serie destul de restransa de circumstante, aceasta este una dintre cele mai limitative intrebari pe care vi le puteti pune. De fapt, tu iti folosesti trecutul pentru a limita viitorul.