Sanatate

Detalii despre administrarea siropului Flavin 7

Incepand cu anul 1926, in care Szent-Györgyi Albert a descoperit flavonoidele, acestea au inceput sa fie privite cu interes de catre oamenii de stiinta, motiv pentru care au fost utilizate cu succes in tratarea a numeroase afectiuni.

Astazi Institutul de cercetare Vita Crystal devine lider mondial in producerea de suplimente nutritive pe baza de flavonoide, precum este produsul Flavin 7, datorita formulei unice de separare a moleculelor pe care o detine, cu ajutorul careia extrag cele mai multe flavonoide rosii.

Motivele pentru care este indicata administrarea suplimentului nutritiv Flavin sunt numeroase, iar dovezi ale eficientei sale constau in numeroase persoane care si-au imbunatatit starea de sanatate utilizand acest produs. De asemenea, prin utilizarea produsului Flavin 7, nenumarate persoane s-au putut insanatosi fara sa apeleze la interventii chirurgicale.

Flavin 7 se poate administra atat pentru a preveni afectiunile, de catre toti membrii familiei, pentru a imbunatati calitatea vietii, dar si de catre persoanele care prezinta un risc crescut pentru a dezvolta diferite afectiuni, precum tumori, afectiuni cardiovasculare, diabet, alergii, afectiuni hepatice sau in cazurile de scadere a imunitatii.

Totodata, Flavin 7 se poate administra de catre persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare, precum ateroscleroza, infarct miocardic, ischemie miocardica, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral sau tulburari circulatorii ale membrelor. Se poate utiliza ca adjuvant de catre persoanele care sufera de afectiuni cronice sau care prezinta un organism slabit din cauza acestora.

Flavin 7 este eficient in cresterea imunitatii si in ameliorarea alergiilor, racelilor, virozelor sau gripelor sezoniere. Cei care sufera de diabet zaharat si administreaza produsul Flavin 7 pot preveni aparitia complicatiilor specifice acestei maladii, precum ateroscleroza sau tromboza. Cei care sufera de afectiuni cardiovasculare cauzate de stres, pot mari imunitatea muschiului inimii, iar sportivii se pot bucura de cresterea imunitatii si imbunatatirea conditiei fizice, fara sa dispuna de efectele de dopaj.

Batranii pot administra suplimentul nutritiv Flavin 7 pentru a se bucura de un organism plin de vitalitate, acesta fiind de un real folos tuturor celor care dispun de un stil de viata stresant, sunt fumatori sau se expun la factorii toxici de mediu. Fiind un concentrat 100% natural, acesta este lipsit de conservanti, coloranti, substante nocive sau emulgatori, motiv pentru nu prezinta reactii adverse.

Produsul Flavin 7 se poate utiliza in siguranta, pentru a beneficia de continutul sau bogat de flavonoide rosii, extrase din 7 fructe, acestea fiind strugurii rosii, murele negre, coacazele negre, socul, prunele, porumbelele si ciresele negre.

Prin continutul sau crescut de flavonoide, puteti beneficia de toate calitatile terapeutice ale flavonoidelor, acestea fiind apreciate in alte tari din categoria vitaminelor si mineralelor. Flavonoidele contribuie la prevenirea formarii si la indepartarea placilor arteromatoase, scade fragilitatea intimei vaselor, impiedica depunerea de colesterol pe peretele arterial, imbunateste procesele de metabolism, scade hipertensiunea arteriala si scade nivelul de colesterol din sange.

Totodata, prin continutul sau de flavonoide, Flavin 7 dispune de un efect antidepresiv, fotoprotector, scade si previne dementa senila, previne formarea cariilor dentare, contribuie la regenerarea vitaminei E si dispune de efect antiinflamator, dar si imunostimulator.

Astfel, Flavin 7 se poate administra oricand se doreste imbunatatirea starii de sanatate, cresterea imunitatii organismului si prevenirea sau ameliorarea afectiunilor, astfel incat poate fi utilizat atat de catre oamenii sanatosi, cat si atunci cand se doreste ameliorarea unei afectiuni.