Diverse

Cea mai scurta partida remi

Foarte multi oameni au ca hobby unul sau mai multe jocuri de noroc, jocuri de carti sau remi. Printre preferatele mele se numara jocurile de remi. In randurile urmatoare o sa va vorbesc despre acestea. Jocurile de remi se pot juca in 2, 3, 4, 5 sau 6 persoane, in functie de joc. Jocul de remi etalat dureaza mai mult sau mai putin, in functie de numarul de runde pe care participantii la joc il stabilesc. Acesta imi place in mod deosebit, deoarece jucatorii pot fi imprevizibili si in orice moment te poti ridica in clasament si in acelasi timp poti ajunge ultimul in clasament.

Cea mai scurta partida de remi la care am participat a depins foarte mult de norocul pe care unul dintre jucatori l-a avut in acea zi. Dupa cum se stie, un jucator nu poate inchide runda respectiva din prima tura, insa in a 2-a tura, unul dintre concurenti a etalat toate piesele pe care le avea pe tabla si a inchis jocul cu jolly, fapt care a dus la dublarea punctelor acestuia. Atunci, eu impreuna cu ceilalti 2 jucatori, l-am acuzat ca a trisat, insa jucatorul respectiv nu avea nici o vina. Pur si simplu, norocul a facut sa ii pice chiar de la inceput doi jolly si piese foarte bune pe care a reusit sa le aseze in formatii fara nici o problema. Intregul joc de remi a fost castigat de acesta, deoarece a reusit sa ia un avans considerabil in fata noastra dupa runda respectiva.

Acest lucru cred ca dovedeste faptul ca jocurile de remi nu sunt doar jocuri de gandire, ci si jocuri de noroc. Cu toate strategiile de joc pe care le-am pus in practica in cadrul acelei partide, nu am reusit sa termin decat pe locul 3 in clasamentul final. O data castigi, alta data pierzi, insa frumusetea acestor jocuri de remi vine de la tensiunea creata in timpul partidei si de la dorinta de a castiga. Jocul este imprevizibil si niciodata nu poti fi sigur de castig, deoarece in cateva clipe se poate rasturna orice situatie in favoarea ta sau nu.

One Response

  1. Sorana 3 august 2016