Diverse

Vrei sa te muti intr-un ansamblu residential din sudul capitalei? Tine cont de aceste zece reguli!

In prezent, se poate observa in Bucuresti cum tot mai multi locuitori ai capitalei, fie ca s-au nascut aici, fie ca din diverse imprejurari, au ajuns sa se mute aici, sunt in cautarea unui apartament sau case pe care sa o transforme, treptat, in locuinta visurilor lor, in acel camin care sa vorbeasca despre ei insisi. Se poate observa pe piata imobiliara din Romania in general si din Bucuresti in special o tendinta a clientilor de a se orienta catre apartamente sau case din ansambluri rezidentiale, in detirmentul celor din blocurile vechi. Printre principalele motive pentru care locuitorii Bucurestiului opteaza pentru asta se numara faptul ca aceste ansambluri ofera securitatea sporita, precum si anumite facilitati precum gradina proprie, loc de joaca pentru copii, magazine in interiorul complexului sau chiar piscina.

Tot mai multi clienti Premier Imobiliare se orienteaza catre achizitionarea unui apartament sau locuinte intr-un ansamblu rezidential din Sudul capitalei Bucuresti. In Bucuresti, au aparut foarte multe agentii imobiliare, datorita cererii tot mai mari existente pe piata. Dintre toate aceste agentii, Premier Imobiliare se distinge ca fiind o agentie care se respecta si care stie cum sa isi mentina multumiti clientii din portofolii, prin livrarea unor servicii de calitate. Analizand cautarile si dorintele clientilor din portofoliul agentiei Premier Imobiliare, se poate spune ca exista multi client care se orienteaza catre achizitionarea unui apartament sau locuinte intr-un ansamblu rezidential din sudul capitalei.  Dincolo de aceasta alegere, clientii Premier Imobiliare trebuie sa tina cont de anumite reguli, atunci cand se muta in sudul capitalei. Iata care sunt cele mai importante astfel zece reguli!

1.Trebuie sa tii cont exact de zona in care vrei sa te muti, in sudul capitalei. In primul rand, trebuie sa te intrebi in ce fel de cartier vrei sa locuiesti, daca vrei sa te afli in apropiere de o gura de metrou etc.

2.Dupa ce stabilesti locatia, trebuie sa te gandesti daca vrei un apartament cu 2, 3 sau 4 camere.

3.Este foarte relevant, de asemenea, sa te interesezi si de calitatea constructiei ansamblului rezidential.

4.Unii clienti Premier Imobiliare se intereseaza, de asemenea, si de ce vecini vor urma sa aiba, in aceste ansambluri rezidentiale.

5.Este indicat sa te interesezi in prealabil si de facilitatile pe care le ai in cadrul ansamblului rezidential in care vrei sa te muti. Mai ales familiile cu copii sunt interesate de acele facilitati pentru acestia (precum un loc de joaca pentru copii).

6.Bineinteles, trebuie sa studiezi atent si daca in zona din sudul capitalei unde doresti sa te muti exista anumite centre comerciale si hipermarketuri.

7.Cand vine vorba de famiiile cu copii, un aspect relevant este si existenta anumitor gradinite si scoli in proximitatea cartierului in care vor urma sa se mute.

8.Multe cupluri se orienteaza catre acele zone din sudul capitalei langa care gazduiesc si parcuri unde se pot recrea.

9.Existenta unei gradini interioare in cadrul apartamentului din complexul rezidential reprezinta, de asemenea un atu.

10.Este indicat sa te asiguri ca securitatea asigurata in cadrul acestui complex este una optima.