Fashion

Sugestie de pantofi cu platforma si toc

Toate femeile care isi doresc sa fie la moda trebuie sa aiba o pereche de pantofi cu platforma si toc. Acesti pantofi adauga inaltimii femeii si arata putin mai inalte. Tinerele si femeile pana in treizeci de ani folosesc pantofi cu platforma si toc deoarece sunt mai usor de purtat spre deosebire de pantofii care au toc inalt.

Nu trebuie chiar sa cheltuiesti o suma mare pentru a fii la moda pentru ca gasesti pantofi la moda. Cel mai important este sa incalti ceva confortabil, accesibile si care sunt potriviti la orice ocazie.

Pantofii Ana Lublin OR121_BLACK sunt realizati din material sintetic velur la exterior, iar la interior este folosita pielea. Talpa este cauciucata. Platforma pe care este asezat pantoful cu o inaltime de aproape 5 cm, iar tocul lui are aproape 10 cm. Masurile in care este disponibil acest model sunt 38, 39.

Pantofii de dama cu toc Eponge Fashion Paris 2016. Sunt comozi, destul de utili si usor de incaltat. Pantofii acestia vor avea succesul asteptat si in club dar si la o ocazie speciala. Puteti sa ii purtati cu o rochie scurta, cu o poseta plina de culoare. Masurile in care este disponibil sunt 36-38.

Bucura-te de perechea de pantofi cu platforma si toc model Larisa. Brandul premium reprezinta o garantie a calitatii, la pas cu noile dorinte si care iti aduce ultimele productii productii din capitala Frantei. Pantofii model Larisa sunt produsi din material sintetic la exterior, si are un toc de treisprezece cm. In Pantofii acestia vei fii o aparitie atragatoare pentru toti cei prezenti. Masurile disponibile sunt 36-41.

Pantofii Scarpe Italiane 6046_vernicegrigio sunt niste pantofi in totalitate facuti in Italia. Firma este cunoscuta pentru atentia la detalii, confectionati pentru a fi utilizati zi de zi. Pantofii au un toc de 11 cm, iar cutia lor are dimensiunile 30*20*10cm.

Pantoful Magnetic Chou numit Summer Azzuro HS57 este un pantof elegant facut din piele naturala (si la interior si la exterior), avand un toc de 14 cm si o platforma de 3,5 cm, foarte comod, care te inalta in orice imprejurare. Utilizand brandul HotStepper ai parte de inventivitate, culori atractive, confort si inventivitate, toate acestea sunt oferite la un pret accesibil.