Diverse

Suferinta, o cale spre mai multa putere

Cand treceti prin perioade grele, tot ce aveti nevoie este compasiune si empatie. Aveti nevoie doar de cineva care sa va spuna cat de tari sunteti si cum puteti face fata situatiei. In esenta, asteptati o voce linistitoare care va poate calma furtuna interioara si va poate ajuta cu adevarat in necazurile voastre.

Daca va aflati intr-o situatie de genul asta, atunci stiti ca nu sunteti singuri. S-ar putea sa va simtiti doborat din cauza unui motiv, cum ar fi esecul la ceva, despartirea de cineva pe care l- ati iubi, pierderea celui iubit, fara a obtine o treaba buna sau a fi tradat de persoana cu care ati avut cel mai multa incredere sau ceva de-a lungul acestor linii.

Tine minte asta; exista speranta pentru toata lumea, inclusiv pentru tine. Vrei sa te intorci de la toate astea, indiferent de ce. De aceea exista o zicala: „Fiecare nor intunecos are o captuseala de argint”. Trebuie sa invatati sa luptati si sa treceti prin toate greutatile cat puteti de bine. Daca simtiti ca nici prietenii nu va ajuta atunci puteti cere ajutorul unui psiholog care sa va indrume, sa va ajute sa va descoperiti pe voi din nou.

Nu incercati sa fugiti de greutati. Priviti-le pofunzimea si rezolvati-le!