Alimentatie

Sfaturi inainte sa incepeti dieta Keto

Deci, v-ati hotarat sa incercati dieta bogata in grasimi, cu continut scazut de carbohidrati, mai bine cunoscuta sub numele de dieta ketogenica de ardere a grasimilor. Fie ca este vorba de a pierde in greutate, de a avea mai multa energie, sau de a antrena combustibil in mod diferit, mergand pe keto este o alegere populara chiar acum. Dar imaginarea unui plan de keto nu este o operatie usoara, mai ales ca consumand o dieta bogata in grasimi nu vine in mod natural pentru multi oameni care sunt obisnuiti cu dieta americana traditionala carb. (Este deosebit de greu daca sunteti vegani si doriti sa incercati keto.) Dar acest lucru ar trebui sa va ajute: expertii Keto explica cum sa va stabiliti pentru succes si sa oferiti idei despre exact ce alimente cu keto sa mancati cand incepeti mai intai. (In timp ce sunteti la ea, verificati aceste alimente cu continut scazut de carbohidrati care va vor mentine in ketoza.)

Aveti un plan de mese keto
Cand vine vorba de inceperea dietei keto (sau orice alimentatie pentru asta), exista un lucru pe care toti expertii sunt de acord. Trebuie sa aveti un plan. „Nu incercati niciodata sa apelati la o dieta keto”, spune Julie Stefanski, R.D.N., C.S.S.D., L.D.N., dietetician cu sediul in York, PA, care este specializat in dieta ketogenica. „Stabiliti o data de inceput si pregatiti-va prin reorganizarea camarii, planificarea meselor si a optiunilor de gustare si achizitionarea de alimente si suplimente alimentare adecvate”, spune ea. Cel mai mare motiv pentru care oamenii au dificultati sa se impace cu keto este ca oamenii nu au suficiente alimente interesante pentru a se intoarce, iar cei cu carbohidrati mari castiga intentia buna. Daca nu ai cumparat alimente la magazinul alimentar care se potrivesc liniile directoare, nu va fi o optiune usoara in frigider atunci cand aveti cu adevarat nevoie de ea. ”

In plus, este deosebit de important sa va asigurati ca dieta dvs. este bine planificata atunci cand mancati stilul keto, deoarece alimentele pe care le puteti alege sunt limitate. In plus fata de verificarea cu un nutritionist daca sunteti in stare, Stefanski va recomanda sa „discutati cu medicul dumneavoastra si sa va asigurati ca ea sau el este constient de faptul ca veti incepe o dieta care schimba complet modul in care corpul dumneavoastra metabolizeaza energia”. S-ar putea sa doriti, de asemenea, sa va verificati cele mai recente niveluri de sange pentru lucruri precum colesterolul, vitamina D si alti indicatori de sanatate, deoarece acestia se pot schimba in timp ce se afla pe keto. Asta pentru ca, pentru unii oameni, o dieta prelungita keto poate duce la anumite deficiente nutritionale sau chiar colesterol ridicat. Dar majoritatea expertilor va vor spune ca dieta ketogenica nu este o schimbare permanenta a stilului de viata (cum ar fi cazul unei abordari de 80/20 a mancarii sau a unui stil mediteranean).