Beauty

Rolul cosmeticelor in viata cotidiana

Femeile, trecand de o anumita varsta, isi doresc sa obtina secretul frumusetii, al tineretii, al fermitatii pielii avute cu ceva timp in urma. De aceea, apeleaza la diverse siretlicuri, precum operatiile estetice, exercitiile fizice sau cosmeticele. Bineinteles, cum nu toata lumea isi poate permite, din punct de vedere financiar, sa dispuna de o interventie costisitoare, cel mai la indemana mijloc de „a pacali” anii in plus sunt cosmeticele si miscarea fizica.

De-a lungul timpului, s-au inventat diverse produse cosmetice romanesti pentru a satisface nevoile tuturor femeilor care au incetat sa mai fie multumite de aspectul lor. Crema de noapte anti-imbatranire si fermitate Skin Repair si crema de zi SPF 15 anti-imbatranire si fermitate Skin Repair, din gama Elmiplant sunt produsele antirid care faca fata cu adevarat ridurilor profunde, regenerand pielea si oferindu-i cativa ani in plus. Gelul anticelulitic Bodyshape si crema anticelulitica Bodyshape, disponibile tot de la marca Elmiplant, sunt produse anticelulita ideale pentru diminuarea aspectului de “coaja de portocala” si pentru redarea elasticitatii si fermitatii pielii.

Desigur, cosmeticele nu inseamna doar creme, ci si produse de ingrijire pentru tot corpul, in general. De exemplu, pentru o depilare usoara, fara a simti nici cel mai mic disconfort, puteti folosi crema depilatoare pentru piele sensibila sau cea pentru piele normala, tot de la Elmiplant. Pentru o senzatie de usurare si o piele ca de matase dupa indepartarea parului nedorit, ideal este balsamul dupa epilat, din aceeasi gama de produse cosmetice. Nu uitati! Obtineti informatii despre produsele pe care urmeaza sa le folositi pentru a nu da gres in asteptarea rezultatului dorit.