Beauty

Produse pentru unghii: Cat conteaza calitatea acestora?

Nu exista nici un dubiu in privinta faptului ca unghiile frumos ingrijite si bine conturate atrag atentia si aprecierea multor femei. In ziua de azi mai mult ca oricand se pune un accent foarte mare pe manichiura si ingrijirea unghiilor, luand nastere tot felul de lacuri, geluri uv si produse pentru ingrijirea unghiilor.

produse pentru unghiiPentru femei, una din principalele griji o constituie ingrijirea unghiilor. Noi vrem unghii mai rezistente, mai ingrijite si cat mai frumoase, iar acest lucru nu poate fi indeplinit fara o atentie corespunzatoare asupra manichiruii si asupra produselor pentru unghii pe care le folosim. Multe femei moderne investesc sume considerabile de bani in produse unghii de ultima generatie care le ofera beneficii pe termen lung. Si totusi, de ce trebuie sa investim atatia bani pentru a ne pastra niste unghii perfecte? Raspunsuri sunt multe si diverse, insa astazi vom analiza principalele motive pentru care noi femeile cheltuim lunar sume considerabile de bani pentru a avea unghii frumoase si ingrijite.

Ca femeie, facand majoritatea treburilor casei, unghiile sunt predispuse accidentarilor. Cand gatim sau cand spalam vasele unghiile sunt supuse unor procese daunatoare. Chiar si cand tastam la calculator unghiile sunt predispuse la tocire si accidentari, motiv pentru care folosirea unor produse pentru unghii este inevitabila. Daca unghiile sunt supuse destul de des la procese precum spalatul vaselor sau al hainelor, acestea isi pierd din luciu, iar lacul de unghii sau gelul UV devine in acest moment o adevarata prioritate.

Produsele pentru unghii nu trebuie sa fie intotdeauna cele mai scumpe pentru a-ti satisface nevoile. De exemplu, pentru a impiedica uscarea unghiilor sau ciobirea acestora, puteti aplica diferite uleuiri de copac sau diverse lacuri pentru unghii care nu sunt foarte costisitoare. Daca aveti niste unghii mai sensibile care se decoloreaza, puteti folosi produse pentru unghii cu extracte de citrice. Folosind produse naturale, unghiile dumneavoastra vor avea doar de castigat, fara alte efecte secundare.

Specialistii ne recomanda sa nu folosim produse ce contin prea multe chimicale. Ingrijirea unghiilor trebuie facuta pe termen lung si nu sa ne bucuram de actiunea unor substane minune care ne fac azi unghiile sa arate minunat, iar peste cateva luni sa fie uscate si decolorate.

In industria cosmeticelor, pretul este unul din factorii care chiar fac diferenta. De cele mai multe ori se intampla ca…cu cat produsul este mai scump, cu atat sa fie mai bun si chiar daca nu toate produsele pentru unghii sunt create pe baza unor substante naturale, preturile ridicate chiar ne sugereaza calitatea acestora.