Beauty

Esti dependenta de salonul de infrumusetare?

Orice femeie care se respecta a vizitat, cel putin o data in viata, un salon de estetica. Fie ca este o obisnuinta fie o activitate ocazionala, trebuie sa recunoastem ca toate doamnele si domnisoarele trec pragul unui astfel de salon de-a lungul timpului.

Care este momentul in care aceasta activitate placuta pentru femei devine dependenta? Am putea considera ca este imposibil sa dezvoltam o asemenea dependenta, sau ca, in caz ca ar fi ceva realizabil, ar fi o dependenta care nu ne-ar face decat bine. Este adevarat, o vizita din timp in timp la un salon infrumusetare este necesara si recomandata. Pe langa faptul ca infatisarea noastra are nevoie de ingrijire, atunci cand petrecem un timp intr-un centru de frumusete si primim diverse tratamente benefice pentru corp si pentru ten ne putem foarte usor deconecta de stresul zilnic si ne putem bucura de un timp doar pentru noi.

Astfel, a numi dependenta un comportament de vizitare periodica a unui salon de frumusete este, cu siguranta, o exagerare. Ca sa putem avea mainile ingrijite cu care orice femeie trebuie sa se mandreasca, este necesara o vizita saptamanala sau la doua saptamani distanta la un salon de estetica. Pedichiura este, de asemenea, foarte importanta, insa necesita doar o vizita lunara la salon.

Tratamentele faciale sau corporale de care ne putem bucura intr-un salon specializat pot fi foarte benefice atat la nivel fizic cat si pentru psihicul fiecareia, intrucat sunt foarte relaxante si ne pot ajuta sa eliminam tot stresul acumulat pe parcursul unei saptamani stresante. Parul are si el nevoie de ingrijire, astfel ca, in special in cazul in care ne vopsim, este foarte important sa apelam la serviciile specializate oferite de un coafor. Pe langa tuns si vopsit, intr-un coafor ne putem bucura si de numeroase tratamente de ingrijire a sanatatii si a aspectului parului.

Necesitatea de a merge la un salon estetic este evidenta, si persoanele care merg cu regularitate nu trebuie catalogate ca a fi dependente de acest tip de serviciu. Este vorba de grija pe care fiecare dintre noi o dedica aspectului fizic, de timpul liber de care dispunem si,nu in ultimul rand, de preferintele pe care le avem vis-a-vis de acest tip de servicii, existand persoane care prefera sa foloseasca produsele cosmetice acasa si sa se ingrijeasca in mod individual. Insa, de cele mai multe ori, serviciile de care putem beneficia in cadrul unui salon sunt mult mai eficiente decat tratamentele pe care le putem face la noi acasa.