Turism

Ponturi bune de cazare in Sibiu

Declarat Capitala Culturala Europeana in anul 2007, Sibiul este vizitat in fiecare an de o multime de turisti atat straini cat si romani. Farmecul orasului care imbina perfect traditiile romanesti cu traditiile sasesti este doar unul din motivele pentru care orasul este atat de frumos.

Cei care ajung aici pot confirma faptul ca exista o varietate de posibilitati de cazare ieftina in Sibiu, atat hoteluri cat si pensiuni care sunt situate in oras dar si in satele din apropierea Sibiului.

Indiferent daca ajungeti in Sibiu pentru o vacanta de cateva zile sau in interes de serviciu Sibiul va ofera o multime de posibilitati de cazare.

Iata cateva din pensiunile din Sibiu care ofera conditii excelente de cazare la preturi avantajoase:

Pensiunea Belascu

Este situata pe Calea Turnisorului 116, intr-o casa care dateaza din anul 1840 si care a apartinut sasilor in trecut fiind locul unde acestia isi organizau consiliile si serile de dans.
Pensiunea dispune de camere cu grup sanitar propriu, televizor, mobilier din lemn masiv, cablu Tv. Pe langa toate acestea pensiunea pune la dispozitia clientilor sai parcare amenajata, loc de joaca pentru copii, curte si gradina spatioase, o terasa perfecta pentru serile de vara calduroase si un personal calificat care sta la dispozitia clientilor.

Pensiunea are si propriul resturant Bliss care s-a deschis in anul 2010 si este locatia ideala pentru organizari de evenimente, conferinte, zile de nastere, botez, etc.

Pensiunea Daniel

O alta pensiune Sibiu care ofera servicii de calitate este Pensiunea Daniel fiind situata in centrul orasului, in apropierea monumentelor istorice. Casa in care se afla pensiunea dateaza din secolul XIX si imbina elemente ale stilului rustic si cel modern.

Pensiunea pune la dispozitia clientilor tot confortul necesar pentru a avea o sedere placuta. Aceasta dispune de camere spatioase dotate cu toate cele necesare, o sala de conferinta cu o capacitate de 30 de persoane, internet wireless, terasa si curte frumos amenajata.

Casa Baciu

Casa Baciu ofera cazare ieftina Sibiu, pensiunea find pozitionata foarte aproape de zona pietonala din Sibiu. Casa Baciu are si ea istorie in spate, fijnd locatia unde a locuit un renumit croitor sas. In anii 1990 familia Baciu a restaurat casa iar din anul 2004 functioneaza ca si Pensiunea Baciu fiind clasata la 3 stele.

Pensiunea dispune de 6 camere si un apartament. Oaspetii sai au la dispozitie parcare in curte, terasa cu minibar, bucatarie si salon pentru mic dejun, camere spatioase cu grup sanitar propriu si internet wireless.

Acestea sunt doar cateva dintre posibilitatile de cazare ieftina din Sibiu care oferta servicii de calitate si conditii excelente de cazare. Veti gasi multe alte pensiuni dar si hoteluri care vor reusi sa va ofere un sejur minunat.

Sibiul este unul din orasle care trebuie vizitate cel putin o data in viata.