Diverse

Lansare Maribol – traieste la feminin

Am lansat acest site pentru toate femeile singure care se intreaba: Daca sunt asa de inteligenta de ce nu ma descurc deloc cu barbatii? De ce nu am o relatie fericita?
Intotdeauna m-am identificat cu proiectele pe care le lansez. Acum doi ani, nu primeam flori si am dezvoltat FlorideLux.ro tocmai pentru a le oferi barbatilor un mijloc mult mai la indemana pentru a pregati o surpriza. Pe atunci sufeream pentru ca aveam senzatia ca nu sunt suficient de FEMEIE pentru a le primi. Astazi insa gandesc ca el nu era suficient de BARBAT pentru a mi le oferi.

MARIBOL reprezinta o noua provocare, de aceasta data nu pentru barbati, ci pentru femei. Daca nu ai intalnit inca barbatul la care visezi, nu-ti face griji: el exista si vom invata impreuna sa-l gasim. Dar nu plangand, nu mancand tone de ciocolata asistand alarmate la transformarea noastra fizica, nu daramate psihic.

Suntem alaturi de tine si vrem sa iti aratam ca esti FRUMOASA, INTELIGENTA, PUTERNICA, MINUNATA!

Suntem aici daca vrei sa ne spui povestea ta sau sa le asculti pe celelalte (Iti poti publica propriile articole pe site, fara interventia unui redactor si la fel de usor le poti comenta pe celelalte deja publicate).

In plus va incurajeaza ca in perioada aceasta sa va dezvoltati personal si profesional. Din acest motiv organizam periodic seminarii de auto-motivare.

Iar daca tristetea despartirii a trecut, vorbim deschis despre noi intalniri, noi relatii si chiar te invitam sa participi la „Clubul Intalnirilor de 8 minute”. Si speram noi, ca totul va merge suficient de bine cat sa beneficiati de surpriza noastra: Certificatul de Casatorie Online.

Mereu am spus ca femeile sunt mult mai puternice decat arata. Mereu am crezut ca o legatura romantica iti ofera echilibrul, dar la fel, si singuratatea, are o serie de avantaje. Va promit ca le vom descoperi impreuna!

Ma bucur sa va am alaturi in incercarea de a invata sa TRAIM FEMINIM !