Fashion

Jolidon

In iarna 2014, in cadrul Salonului International de Lenjerie de la Paris, Jolidon a prezentat noul brand de lenjerie de lux “Prelude“, care integreaza mai multe linii:
– “Promesse“ – un mix subtil de culori cu contraste radiante intre nuantele pastel si tonurile inchise cu pandantive Swarovski si panglici organza.

– “Camelia“ – o linie de inspiratie romantica, unde reateaua fragile a broderiei infloreste in camelii de licate, iar perlele sunt accesorii ce dau o pretiozitate senzuala.

– “Vanite“ – expresia luxului prin opulenta constructiei si a culorilor glamour

– “Allure“ – o linie elaborate si eleganta, fara varsta, care combiona simplitatea formelor cu pretiozitatea materialelor

– “Russian Glam“ – o noua viziune a stilului urban, un concept avangardist pentru o femeie metropolitana, care adora luxul si vrea sa se faca remarcata.

Piesa de rezistenta a colectiei este corsetul, care a luat premiul de excelenta in creatie in cadrul evenimentului “Ultra-Lengerie“ de la SIL Paris. Acest premiu a fost o recunoastere a valorii creatiei romanesti si a consacrat Jolidon ca una dintre cele mai prestigioase firme producatoare de lenjerie de lux pe plan mondial. Prin acest premiu, “Audace Matiere“, noul brand de gamme “Prelude“, a primit confirmarea valorii chiar din patria lenjeriei, Franta.