Casa

Ferestrele din termopan, o investitie solicitanta pentru bugetul romanului

Alegerea ferestrelor din termopan poate fi uneori dificila pentru cumparatori deoarece sunt multe criterii ce stau la baza acesteia si fara sa dispui de cunostinte din acest domeniu te-ai putea alege cu produse care sa nu iti satisfaca indeaproape nevoile.
Astfel cateva dintre criteriile de baza pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand iti vei dori sa schimbi vechile ferestrele ale locuintei tale le gasesti in randurile de mai jos:

1. Tipul de geam folosit

In primul rand va trebui sa tii cont de tipul de geam din care acestea sunt confectionate. Cel mai folosit si recomandat de producatori dar si de utilizatrori este geamul de tip LowE, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni izolatori din punct de vedere termic cat si fonic.

De asemenea in momentul alegerii tipului de geam sunt importante si alte criterii: numarul de foi de sticla pe care le are in componenta si gazul din interior, grosimea sticlei sau cat de mare este nivelul de rezistenta in cazul lovirilor;

2. Alegerea producatorului de profile PVC

Fiecare tip de producator are propriile lui standarde de calitate ce vor fi respectate indeaproape si in acelasi timp foloseste si diferite tipuri de tehnologii de confectionare a termopanelor care vor influenta indeaproape calitatea geamurilor si caracteristicile acestora de rezistenta si durabilitate in timp sau nivelul de izolare termica si fonica.

3. Grosimea Profilului PVC

Cu cat grosimea este mai mare cu atat nivelul confortului resimtit intr-o locuinta va fi unul mai bun si la fel si nivelul rezistentei mecanice va fi unul mai bun.

4. Culoarea

In ceea ce priveste culorea, acest criteriu este unul cat se poate de important si cumparatorii vor avea la dispozitie modele de tamplarie PVC pe diferite culori: de la alb pana la diferite nuante de lemn: auriu, maro inchis sau deschis, etc.

5. Pretul

Si pretul este unul dintre criteriile de alegere decisive pe care cumparatorii le vor avea in vedere in momentul achizitionarii de termopane. Tocmai din acest motiv va fi important daca vei cauta magazinul cel mai bun care sa asigure pentru tine unele dintre preturile cele mai accesibile.

In momentul in care cumparatorii vor avea in vedere toate aceste criterii de alegere va fi apoi cu mult mai simplu sa beneficieze de produsele cele mai bune si de preturile cele mai mici pentru acestea.