Diverse

EuroMillions – joaca si tu!

EuroMillions este cel mai cunoscut joc de tip loto din Europa. Este un joc organizat in comun de loteriile din noua tari europene. Extragerile se desfasoara in serile de marti si vineri in Paris.

Pentru a participa la extragerile EuroMillions, jucatorii isi aleg 5 numere principale (de la 1 la 50 inclusiv) si alte 2 numere suplimentare (de la 1 la 11 inclusiv). Exista in total nu mai putin de 13 categorii de castiguri la aceasta loterie, un premiu castigand chiar si jucatorii care prind pe o varianta doar doua numere principale. Premiul cel mare este rezervat norocosilor care ghicesc toate cele 7 numere extrase (5 principale+2 suplimentare). Cel mai mic premiu de categoria 1 este de 15.000.000EUR garantat, iar premiul maxim este de 185.000.000EUR.

Pana acum, premiul maxim de 185 milioane euro a fost castigat o singura data, in 12 iulie 2011. La doar 2 milioane euro distanta se situeaza premiile de 183 milioane euro castigate la EuroMillions in 3 februarie 2006 si 17 noiembrie 2006.

Nu v-am dat aceste date despre loteria europeana EuroMillions pentru a va face in ciuda ca nu puteti juca. Intr-adevar, pana nu demult puteau participa la acest joc doar cetatenii celor noua tari europene organizatoare. Cum era insa zicala, cine cauta gaseste, nu? Am cautat si am gasit pentru voi o firma serioasa, cu ajutorul careia si voi, cetateni ai Romaniei, puteti acum sa participati la extragerile loto EuroMillions! Firma respectiva este inregistrata cu acte in regula in Marea Britanie si activeaza in acest domeniu (de intermediere a cumpararii de bilete la mai multe loterii) inca din anul 1998. Au platit pana acum in total premii de zeci de milioane de euro, la EuroMillions dar si la alte 10 loterii internationale pentru care isi ofera serviciile. Mecanismul e simplu, va inregistrati online drept jucator nou, alimentati contul (prin transfer bancar, prin card sau Moneybookers, plus nenumarate alte metode de plata si incasare) si dati comanda de variante cu numerele voastre preferate la EuroMillions. Firma are angajati al caror singur scop este sa cumpere practic biletele comandate de voi. Dupa ce castigati, aceiasi angajati sunt mandatati de firma sa ridice premiile, iar voi sunteti anuntati, felicitati si intrebati prin ce metoda doriti sa intrati in posesia banilor.

Exista deja si concetateni de-ai nostri care au castigat, am aflat de un domn castigator la EuroMillions si de o doamna care a castigat la loteria italiana SuperEnalotto. Eu personal joc de mai bine de doi ani prin aceeasi firma de care v-am spus, si nu mi-au inselat asteptarile niciodata. Au multe promotii, multe concursuri (chiar acum, in perioada februarie-martie 2012 ofera prin tragere la sorti un televizor LED LG cu diagonala 106 cm, voi trebuind doar sa votati ce reclama va place din trei disponibile). Tocmai au incheiat un alt concurs in care valoarea totala a premiilor a fost de peste 115.000 euro. Si asta pe langa posibilitatea pe care v-o ofera, aceea de a juca si din Romania la loto EuroMillions.

Deci nu uitati, loteria EuroMillions nu mai este de-acum rezervata doar celor care locuiesc in Spania, Marea Britanie, Franta etc. Si din Romania se poate participa si se poate castiga la acest joc. Pentru mai multe informatii despre cum puteti juca vizitati urmatoarea pagina: EuroMillions.