Diverse

Din ce meciuri facem biletul zilei, fotbal sau tenis?

tenis

O bună parte dintre pariorii din România trăiesc zi de zi cu entuziasm momentele premergătoare parierii biletului zilei. Fotbalul și tenisul sunt cele mai populare și totodată cele mai pariate sporturi, însă care dintre aceste sporturi ne mărește cu adevărat șansele de câștig?

Biletul zilei

Practic, acest fenomen presupune plasarea unui bilet cu pariuri multiple pe partidele disponibile în ziua respectivă. Pentru ca acesta să fie câștigător este nevoie ca toate evenimentele de pe bilet să se încheie cu rezultatul anticipat. Astfel, este suficient ca un singur meci să se încheie prost pentru noi pentru ca să pierdem pariul, chiar dacă, să zicem, am nimerit 9 din 10 partide.

Este adevărat că există totuși case de pariuri care returnează parțial sau total miza în cazul în care ți se întâmplă să te scoată un singur meci, însă pentru a fi eligibil pentru o astfel de ofertă trebuie să respecți cerințele în ceea ce privește tipurile de pariuri și ligile acceptate. Aceasta însă poate fi o soluție bună pentru mulți dintre simpatizanții biletului zilei.

Siguranță

Bun, am constant că avem nevoie de un procentaj de reușită de 100% pentru a ne atinge obiectivul și implicit, pentru a realiza profit. Acum este momentul să ne întrebăm care dintre cele două sporturi ne permite o serie sau un procent mai mare de câștiguri.

Spre exemplu, în tenis se întâmplă mult mai des ca pariul care primește o cotă de sub 1.10 să se încheie pierzător. Putem spune că sportul alb ne oferă mai multe surprize uriașe decât fotbalul.

Aceste rezultate neașteptate se produc de obicei datorită faptului că mulți jucători participă în turnee fără să fie motivați cu adevărat să câștige trofeele, banii și punctele puse la bătaie. Totuși, un parior care se documentează cât se poate de bine poate identifica o mare parte dintre partidele care trebuie evitate, așa că acest argument este discutabil.

Cantitatea, calitatea și relevanța informațiilor

fotbal

Atât sportul rege, cât și sportul alb se bucură de o audiență ridicată la nivel mondial. Jucătorii, cluburile și turneele importante sunt monitorizate îndeaproape de mass-media și de aceea găsim foarte multe detalii utile despre disputele acestora.

Însă adevărata problemă este culegerea informațiilor despre jucătorii sau competițiile mai puțin populare – despre care nu prea găsim mare lucru pe portalurile de știri.

În fotbal, avem ocazia să găsim forumuri sau grupuri de Facebook ale fanilor unei echipe, de unde putem afla vești care nu apar atât de repede sau chiar deloc pe micile ecrane. În tenis însă, acest obicei nu are o așa mare amploare, dar totuși mai găsim forumuri de discuții care fac vorbire despre toate ce se petrec în jurul acestui fenomen.

Statisticile detaliate și vizionarea partidelor sunt de cele mai multe ori cele mai relevante surse de informare, așa că dacă am avea timp să vizionăm zeci de partide săptămânal, șansele noastre de a câștiga s-ar spori substanțial.

Concluzii

Referitor la întrebarea din titlul, fotbalul pare să aibă un ușor avantaj în acest sens, însă trebuie să recunosc faptul că eu sunt un împătimit al sportului rege și nu urmăresc foarte des partidele de tenis. Este foarte posibil ca un parior specializat în sportul alb să mă contrazică cu câteva argumente relevante din punctul său de vedere și de aceea este bine să nu trag o concluzie pripită.

Pe site-ul comunității pariorilor din România am găsit câteva detalii interesante despre acest subiect dar și o concluzie similară. Experții spun că specializarea reprezintă cheia succesului în acest sens și nu neapărat alegerea unui anumit sport. Mai multe detalii găsiți aici: https://pariurix.com/biletul-zilei-din-fotbal-vs-biletul-zilei-din-tenis-care-este-mai-sigur.html.