Casa

Despre carucioarele Chicco gama sport

Pentru cel mai important eveniment al unei familii cu exceptia nuntii este bineinteles venirea pe lume a unui nou membru. Un lucru foarte important este transportul pe care il va avea copilul si astfel ideea de a cumpara cat mai repede unul din articolele carucioare copii este mai mult decat necesara.

Carucioarele copii Chicco va vor multumi pe deplin si chiar va vor depasi asteptarile in materie de calitate, cum este si modelul tip sport. Este un carucior foarte usor de manevrat. Are un sistem de inchidere cu o singura mana. Inchis, este foarte compact si usor de depozitat. Spatarul se poate regla in mai multe pozitii ( se poate lasa perfect pe orizontala ), ceea ce il face ideal pentru nou-nascuti.

Pe caroseria caruciorului se poate monta scaunelul auto cosulet. Acesta este pentru copii cu greutatea pana la 13 kg ( aprox. 2 ani ). Dispune de salteluta-reductor din material care lasa pielea sa respire, special creata pt copii mici, pana la greutatea de 6 kg. Scaunul cosulet poate fi utilizat ca si balansoar sau in pozitie fixa. Poate fi fixat pe scaunul de langa sofer daca nu exista ( este dezactivat ) airbag, sau pe un scaun din spate.

Trebuie sa fie instalat in sens contrar sensului de deplasare a automobilului si trebuie fixat exclusiv cu o centura de siguranta cu 3 puncte. Caruciorul este dotat cu acoperioare de ploaie si acoperitoare de picioare. Include de asemenea si un cos de cumparaturi, pentru a facilita transportul acestora. Dimensiuni: partea sport are urmatoarele dimensiuni: deschis: L: 97 cm, l: 54,5 cm, h: 105 cm, inchis: L: 41 cm, h: 97 cm,G: 8,9 kg, Referitor la cosul auto dimensiunile sunt : L: 66 cm, l: 43 cm; h: 57 cm, G: 4,2 kg.