Diverse

Ce cadouri isi doreste un copil de Paste?

Pastele este cea mai asteptata perioada a anului, mai ales de catre copii, pentru ca sunt in centrul atentiei si bineinteles pentru ca primesc cadourile la care au asteptat tot anul.

Tocmai din acest motiv, iepurasul de Paste este cel mai important personaj pentru cei mici, pentru ca el aduce cadourile pentru copii. De asemenea, acest simbol al sarbatorilor pascale are si un alt efect benefic asupra copiilor. Legenda spune ca doar copii care au fost cuminti tot anul, vor primi cadourile. Astfel mai ales inaintea Pastelui, toti copii devin mai ascultatori.

Toti parintii doresc sa ofere cadouri pentru copii, care sa le surprinda si care sa aduca zambet pe fata lor. Dar misiunea parintilor devine mai grea, odata ce copii cresc. Cand copii sunt mici, nu prea dau importanta darurilor, dar odata ce inainteaza in varsta, devin mai curiosi si au dorinte care mai de care mai diferite. De pe cateva site-uri puteti sa aflati idei de cadouri, care pot fi achizitionate cu usurinta.

Cadouri utile sau distractive?

Parintii pot alege dintr-o gama larga de cadouri. Decizia parintilor este si mai grea daca sunt doi sau mai multi copii, pentu ca exista riscul ca micutii sa se certe din cauza cadourilor primite. Puteti sa alegeti dintre cadouri:

  • distractive: masini, papusi, ursuleti, jocuri de calculator
  • educative: carti, carti de colorat
  • utile: piese vestimentare, incaltaminte, ghiozdane

Ca sa aveti o munca mai usoara, alegeti cadouri pentru copii conform varstei lor. De asemenea cadourile trebuie sa fie potrivite si pentru posibilitatiile dvs. financiare. Din acest motiv, trebuie sa invatati pe copii sa aprecieze si sa aiba grija de cadourile primite.