Diverse

Cum ne facem responsabili atunci cand lucram de acasa

O mare planificare inseamna o viziune excelenta
Daca cineva ar urma sa va urmeze la locul de munca si sa va inregistreze ziua timp de o saptamana, un lucru ar deveni clar: aveti o rutina.

Indiferent care este acea rutina, tineti-o acasa in timpul zilei de munca. Sigur pot exista unele elemente care variaza. Este posibil sa aveti copii care sa tinda sa va modifice putin rutina. Este posibil sa aveti animale de companie care au nevoie de mers pe jos sau sa fie scoase afara . Este posibil sa aveti o alta familie care locuieste acasa. In cea mai mare parte, rutina dvs. poate ramane aceeasi.

Daca primiti o ceasca de cafea in drum spre serviciu sau odata ce ajungeti la birou, faceti la fel acasa. Daca verificati e-mailurile intai, faceti la fel acasa. Daca spui salut unor anumiti colegi de munca, da-i un apel de acasa. Faceti tot ce puteti pentru a va mentine rutina la fel. Va va ajuta sa va schimbati mintea in modul de lucru si va va oferi mai mult accent pe zi.

Daca telefonul suna, zdrobiti-l

Nu trebuie sa-l distrugeti complet. Exista beneficii foarte bune pentru a lucra de acasa, dar exista si capcane majore. Cea mai mare capcana este distragerea. Cand va aflati la locul de munca obisnuit, ati construit o responsabilitate care este imposibil de reprodus acasa.

Echipa ta este la biroul tau. Seful tau este la biroul tau. Nu te urmaresc acasa in acest sezon de munca. Depinde de tine sa te raspunzi. Este evident ca orele sunt pierdute la locul de munca prin navigarea pe retelele de socializare si conversatia dintre lucratori, dar acest lucru se reduce in comparatie cu ispita pe care o vei avea de lucru de acasa.

Netflix, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, lista distractiilor continua si asa trebuie sa setati granitele tehnologiei. Setati ore pe tot parcursul zilei, permitandu-va spatiului pentru a reface lumea social media, apoi reveniti la munca 15 minute de tehnologie admisibila vor face minuni pentru a va pastra in sarcina si a va responsabiliza.