Beauty

Cele mai noi ceasuri Lorus pentru femei si barbati

Exista multe marci de ceasuri pentru femei si barbati preferate de catre romani. Analizand tendintele anului 2018, putem observa ca foarte multi romani au cumparat ceasuri marca Lorus.  Una dintre cele mai importante particularitati ale ceasurilor Lorus ( atat pentru femei, cat si pentru barbati) este faptul ca sunt versatile. Clientii pot alege in acest sens atat modele sportive, cat si modele elegante sau casuale ( bineinteles, in functie de stilul personal care ii caracterizeaza).

Particularitalile marcii Lorus 

Ceasurile Lorus inglobeaza precizia, eleganta si stilul in modele potrivite pentru toate gusturile. Ele sunt cunoscute in intreaga lume pentru faptul ca sunt durabile si rezistente in timp ( lucru foarte important in contextul in care, atunci cand achizitionezi un ceas, te gandesti ca investesti intr-un articol menit sa dureze).

Ceasurile Lorus exista pe piata inca din anul 1982 si de-a lungul timpului si-au demonstrat calitatea, rezistenta si versatilitatea.

Ceas Lorus DamaCele mai noi ceasuri Lorus pentru femei 

Femeile care doresc sa gaseasca un ceas perfect pot opta atat pentru modele sportive, elegante sau casuale marca Lorus. Toate aceste modele sunt caracterizate de stil si de un anume rafinament. Stilul casual comercializat de marca Lorus este caracterizat de modele cu bratari din piele sau otel inoxidabil. Unul dintre cele mai noi modele casuale, apreciate de publicul feminin din Romania, este modelul RG214NX9.

Modelele elegante prezinta bratari metalice argintii sau aurii. Unul dintre cele mai populare si noi modele este RH852BX9.  Ceasurile sportive pentru femei marca Lorus prezinta bratari din cauciuc si afisaje digitale. Un astfel de model popular si nou preferat de numeroase femei din Romania este R2387HX9.

Orice ceas Lorus dama reprezinta astfel o alegere inteleapta.

Ceas Lorus barbatiCele mai noi ceasuri Lorus pentru barbati 

La fel ca in cazul modelelor pentru femei, si barbatii pot alege sa cumpere atat modele sportive, cat si elegante si casuale comercializate de aceasta firma.  Faptul ca aceste ceasuri sunt relativ ieftine in comparatie cu calitatea lor superioara, precum si cu alte ceasuri de firma le ofera barbatilor sansa de a cumpara atat un ceas elegant, potrivit pentru contexte oficiale, care presupun sa te imbraci intr-un anume fel, cat si un ceas sportiv, potrivit pentru a fi purtat cu un trening.

Unul dintre cele mai noi si populare modele de ceas Lorus barbati sport este RT391BX-9. Acesta este prevazut cu carcasa din otel inoxidabila si este rezistent la apa, fiind astfel un ceas perfect pentru sportivi, atat amatori cat si profesionisti.

Colectia Classic prezinta atat elemente casuale cat si elegante, prin carcasele placate cu aur sau paladiu. Un model nou din aceasta colectie, destul de popular in anul 2018, este RT345BX9.

Ceasurile Lorus pentru barbati reprezinta astfel o alegere potrivita pentru barbatul modern, care este deopotriva elegant si rafinat dar intelege de asemenea importanta activitatii fizice in viata de zi cu zi.

De ce sa alegi un ceas marca Lorus 

Pe langa faptul ca sunt elegante si rezistente, ceasurile Lorus atrag tot mai multi clienti prin raportul extrem de avantajos calitate- pret. Toate acestea sunt motive pentru care merita sa cumperi un ceas Lorus.