Diverse

Ce trebuie sa faceti pentru o viata sanatoasa?

SCAPA DE OBICEI

Chiar dacă se intampla doar ocazional, faci daune ireparabile corpului tău. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, fumatul de țigară ucide una din cinci persoane în Statele Unite în fiecare an. Totuși, fumatul este cauza cea mai prevenită de deces.

În calitate de doctor, acesta este un lucru pe care nu-l accept niciodată. Acest lucru este cel mai rău lucru pe care l-ați putea face vreodată corpului dumneavoastră „, spune Sizemore-Ruiz.

SPUNE NU ARTIFICIALULUI

Lumina soarelui artificial ar putea fi doar sărutul morții. Persoanele care folosesc solarul au de două ori și jumătate mai multe șanse să dezvolte o formă de cancer de piele decât cele care nu doresc sa se bronzeze prin aceasta metoda. Dacă acest lucru nu este un motiv suficient pentru a sări peste șezlongurile false din saloane, veți dezvolta, de asemenea, riduri premature și aveti mult mai multe sanse sa accelerați procesul de îmbătrânire a pielii.

S-ar putea să credeți că este drăguț să fiți bronzate in tot timpul anului, dar permiteți-mi să vă spun că botoxul nu va putea să va scape de aceste riduri și cu siguranță nu va poate scăpa de cancer de piele”, spune Sizemore-Ruiz.

Aceeași regulă se aplică timpului petrecut la soare – asigurați-vă că purtați întotdeauna protecție solară pentru a preveni supraexpunerea.

MANANCA PUTINA CIOCOLATA

Surprinsa de această regulă? Credeți-vă sau nu, vă puteți bucura de alimentele pe care le placeți – oricare dintre ele, cu moderatie.

Cheia oricarei diete bune este sa va permiteti sa va tratati cu mici placeri din cand in cand. Dacă mâncați putina înghețată în fiecare zi, nu este la fel de nociv ca și cum ați mânca-o la sfârșitul săptămânii ca o recompensă pentru o săptămână întreagă de mâncare sănătoasă!