Afaceri

Business de zi si business de noapte

Afacerile…ceva normal

Pastelate, agitate, impulsive de cele mai multe ori. Alteori castigatoare, insipide, emotionante sau lipsite de implicare. Singuri…asa sunt toti cei atasati de afaceri.
Isi stiu locul, isi stiu munca si fara sa vrea devin „slavi”. Si le place pentru ca ei au decis asta si ei vor sa continue. Te gandesti: oare merita? In final alegi sa faci ceea ce simti! Sa zdruncini lumea, sa obtii ce e mai bun, sa stabilesti tu regulile si sa fii diferit. Da…si singur.
Lupta-te pentru viata ta! Pentru numele tau! Pentru sanatatea si familia ta! Nu pentru firma, pentru ca poti face alta si alta si alta, dar zilele trec pe langa tine.

Afacerile…ceva anormal timpului nostru

Coloarate. Impliniri personale, cauze duse la bun sfarsit! WAW! Grozav! Felicitari! Incurajari, voie buna, energie, entusiasm, onestitate, misiune, exploratori si vizionari. Mai mult decat ti-ai dori. Ajungi in locuri pe care nu ti le-ai imaginat si rezolvi situatii prin care nu ai fi crezut ca poti trece. Antreprenor (Adams, hamilton, Jefferson, Gandhi, etc). Apreciat si angajat in actiunile lui. Independent! Vede din esec deva normal si se intoarce in cursa. Performante fantastice. Norme depasite. Excelenta.
Daca ai simtit toate cele de mai sus e momentul sa ii inveti pe ceilalti ce faci, ce ai facut, ce iti doresti si unde ti-ai propus sa ajunti.

Diversitatea este ca o religie. Nici nu stii cand treci bariera de la un business la altul. Trebuie sa ne focusam pe actiuni si mai putin pe pozitiile pe care le ocupam. „Diferit” a inceput sa invinga „mai bun”. Numerele sunt si ele importante, dar deasupra lor se afla viziunea si misiunea firmei – ce valoare aduce pe piata firma voastra?

Pentru un business mi-as dori entuziasm si energie. Si apoi dorinta de a face o munca excelenta!