Diverse

4. Creste in mediu si invata tot ce poti – 5. Mentine consecventa, nu renunta usor

4. Creste in mediu si invata tot ce poti
Intotdeauna am profitat din toate situatiile si am invatat tot ce am putut. Dupa ce simti ca ai aflat tot ce poti sau ca nu mai cresti, este timpul sa pleci si sa alegi urmatoarea provocare.

„Diferenta dintre scoala si viata? In scoala, ai invatat o lectie si apoi ai dat un test. In viata, vi s-a dat un test care va invata o lectie. ”- Tom Bodett

5. Mentineti consecventa, nu renuntati usor
Pentru speranta unui maine mai bun, alegem obiceiuri pozitive, luam rezolutii, alaturam cursurilor si multe altele. Cu toate acestea, doar unii reusesc sa-l parcurga. O multime de oameni se alatura la sala in ianuarie, dar doar unii isi indeplinesc obiectivele de fitness. De ce? Pentru ca renunta dupa cateva zile. Nu sunt consecvente.

Roma nu a fost construita intr-o zi. Munca grea nu plateste instantaneu. Trebuie sa ai credinta in tine si sa fii in regula cu potentialul de lupta. Trebuie sa-ti pastrezi calitatea si sa ai rabdare pe masura ce situatiile se desfasoara in favoarea ta.

Cand am avut o slujba prost platita, am incercat sa fiu cel mai bun la ea. Cand am fost respins in primul loc de munca de vanzari, nu am renuntat sa merg la ei. Cand imi scria cartea de vanzari, au fost multe nopti in care nu eram multumit de ceea ce scrisesem, asa ca am continuat sa scriptez ideile si sa lucrez la gandurile mele. Am fost persistenta din moment ce nu am sarit niciodata o zi la scris.

Multi dintre noi incepem ceva care are un potential mare, dar doar cativa dintre noi il continuam pana cand se dovedeste a fi grozav. Sa fii consecvent este la fel de important ca si sa incepi. Nu asteptati si nu renuntati usor. O vei face intr-o zi!

Am inceput cu mici cunostinte si abilitati in buzunar. Pe masura ce am avansat in calatoria mea, am castigat incredere, am visat mare, mi-am facut prieteni, am acumulat cunostinte si am inca spatiu pentru a primi mai multe lucruri pe care viata mi le poate oferi.

Merg cu bratele deschise pentru a imbratisa toate provocarile pe care trebuie sa le infrunt si sa le depasesc inainte sa o numesc o zi. Sper sa-ti dezvolti curajul sa-ti urmezi visurile si pasiunea. Iti doresc noroc si munceste din greu pentru a obtine ceea ce ti-ai dorit intotdeauna.