Diverse

3 mici alegeri de moda care fac diferenta

Cand vine vorba de a reusi in afaceri, a face o impresie buna este la fel de important la fel de mult precum calitatile interioare, ca si prezentarea exterioara. Imbracamintea si alegerile voastre de culoare afecteaza perceptia celorlalti asupra ta. Un studiu recent realizat de Universitatea din Hertfordshire a constatat ca figurile barbatesti bine imbracate au fost percepute a fi mai increzatoare, mai de incredere si mai bine pregatite.

1) Purtati un ceas

Un ceas frumos face diferenta – si asta se intampla atat la barbati cat si la femei. Chiar si un simplu buton sau o rochie de culoare mai neteda pot fi exponential stilizate. Persoanele carismatice tind sa vorbeasca mai mult, deoarece captiveaza ascultatorii. Purtarea unui accesoriu de incheietura va face ca punctele tale sa fie si mai atragatoare. Persoanele care poarta un ceas pot urmari mereu timpul si prin urmare nu vor intarzia niciodata la o intalnire.

2)O servieta de calitate

O servieta de piele de calitate este un atu important pentru barbati si femei. La urma urmei, ce altceva sa purtati intr-o servieta cu exceptia unor documente si fisiere importante,nu?

3)Ochelari de soare frumosi

E o zi insorita si ai un pranz cu sefii de la serviciu in oras. Ochelarii de soare va pot oferi o estetica eleganta.