Cugetari

Vreau sa ma despart de el!

Daca te-ai hotarat sa te desparti vei trece cu siguranta prin o serie de momente dificile. Nu este deloc usor sa ii spui unei persoane ca vrei sa te desparti de ea, tinand cont ca vei suferi mult timp apoi.

Totusi, simplul fapt ca te-ai gandit la asta ar trebui sa iti puna niste semne de intrebare. Ramanand intr-o relatie ce nu va duce nicaieri veti pierde ocazia de a cunoaste alti oameni. Sigur ca veti suferi dar nu veti muri din acest lucru(Si ce nu va doboara va face mai puternici).

Pentru a rupe o relatie trebuie sa nu mai cauti justificari, nici lui si nici tie. Cu siguranta te iubeste, cu siguranta il iubesti dar atat timp cat unul din voi nu se simte implinit in relatie ceea ce simtiti voi nu este iubire.

Puteti sa-i spuneti dependenta de celalalt.

Esti o femeie independenta si in ceva timp o sa realizezei ca singura poti realiza mult mai multe lucruri decat daca ramai legata intr-o relatie in care nu te simti implinita. Daca i-ai spus ca vrei sa va despartiti si simti ca nu poti trece singura peste aceasta perioada lasa-te ajutata. Apeleaza la un psiholog, suna toti prietenii In viata scopul nu este acela de a pastra cu orice pret o relatie ci de a dezvolta relatii de o calitate superioara.

Relatia trebuie sa iti nasca sentimente de iubire si nu suparari. Cum ma imbrac cand ma intalnesc cu el sa ii spun ca ne despartim? O femeie petrece in medie cam 6 luni sa isi aleaga rochia de mireasca si maxim o ora cand isi alege hainele in care se duce la ultima intalnire. Adevarul este ca nu mai conteaza daca faci sau nu o impresie buna, dar va dam cateva sfaturi:

Arata bine, dar nu exagerat. Nu te aranja ca si cum ar fi prima intalnire.Evita hainele care acopera mult prea putin din corpul tau.

Nu te impopotona cu foarte multe bijuterii. Nu mergi pe covorul rosul si nici sa ridici un premiu.

Nu folosi parfumul lui preferat sau rujul preferat.