Cugetari

Ce le motivează pe tinere să aleagă studioul de videochat Night Prowl?

Industria de videochat este destul de încărcată pe piața din România, în special în sectorul studiourilor. Deși este atât de aglomerată, nu toate studiourile de videochat se bucură de succes, mai ales în zona capitalei.

Bucureștiul este una dintre zonele cele mai ofertante din țară pentru studiourile de videochat ca urmare a numărului mare de tinere și a traiului de viață mai costisitor, ceea ce face această zonă extrem de competitivă. Unul dintre studiourile de videochat care a reușit să se extindă în București cu înființarea unui nou sediu este Night Prowl Studio.

Ce le atrage pe tinere la Night Prowl Studio?

Cel mai tentant aspect la studioul de videochat Night Prowl din București îl reprezintă veniturile senzaționale pe care modelele le înregistrează la perioadă.

„Primul lucru care m-a atras la acest studio a fost partea financiară, desigur. Aici sistemul de training este foarte bine pus la punct, astfel încât să le garanteze modelelor încasări fabuloase. Pentru a vedea dacă într-adevăr aceste venituri sunt reale, am văzut zecile de premii pe care studioul le-a câștigate în cele mai importante gale de renume internațional și mi-am dat seama că aici găsesc oameni serioși și profesioniști, așa că nu am ezitat să mă angajez.”

Pe lângă partea financiară, modele au fost atrase de întreaga echipa Night Prowl Studio, pe care o văd drept „o a doua familie”.

„Cum intri în studio te cuprinde un sentiment de bine. Toată lumea de aici este atât de drăguță și de generoasă, gata mereu să te ajute, încât parcă nu este real. Îmi amintesc faptul că, atunci când am venit la interviu, i-am văzut pe traineri cum le explicau modelelor diverse tehnici de conversație bazate pe tipologia  comportamentului uman și m-au fascinat, pe lângă faptul că totul era explicat atât de facil, fără cuvinte complicate sau metafore. Este incredibil câtă răbdare poate să aibă fiecare membru din staff, câtă grijă și respect oferă. De asemenea,  managerii și adminii sunt foarte primitori și sunt gata să te ajute la orice pas.”

Pe lângă acel sentiment de bine, Night Prowl Studio le oferă tinerelor și acel sentiment de acceptare.

„În acest studio m-am simțit acceptată și binevenită. Chiar dacă nu am avut formele perfecte, studioul s-a bazat pe frumusețe naturală și aspect îngrijit în alegerea modelelor. Aici am reușit să îmi pun în evidență atuurile și să mă simt mai încrezătoare în propriile mele forțe și în propria mea frumusețe și feminitate.”

Beneficiile pe care studioul de videochat Night Prowl din București le oferă modelelor reprezintă, de asemenea, un motiv care face diferența dintre Night Prowl Studio și celelalte studiouri de videochat din București.

„Night Prowl Studio oferă nenumărate beneficii  modelelor sale, de la echipa de stiling 100% gratuită până la finanțarea operațiilor estetice pentru tinerele care doresc așa ceva. În plus, aici avem parte de nenumărate bonusuri care înseamnă bani în plus la fiecare două săptămâni, pe lângă sumele pe care le facem în acest interval.”

Se pare că studioul de videochat din București deține cheia succesului în această industrie și nu este de mirare de ce tinerele se îndreptă către acesta. Dacă și tu vrei să faci parte din cel mai bun studio de videochat din București clic AICI.