Casa

Samsung lanseaza televizorul modular de 146 inch in august

Daca doriti un afis cu adevarat urias, atunci 85-inch este aproape de limita maxima la acest moment. Cu toate acestea, pentru a achizitiona un astfel de ecran imens aveti nevoie de o multime de bani si o anumita preocupare cu privire la amplasamentul final cu alte cuvinte, sunteti pregatiti sa-l primiti in casele dumneavoastra? Samsung a dezvaluit o solutie mai buna la CES in acest an numit The Wall, iar afisajul prototip devine un produs real pe care il puteti cumpara in luna august.

The Wall este un televizor modular, care poate fi extins pana la 146 de centimetri. Utilizeaza panouri mici, alcatuite din matrici MicroLED care sunt fara margini si pot fi impartiti impreuna pentru a forma afisarea dimensiunii si aspectului dorit. Deci, mai degraba decat sa cumparati un afisaj mare, ati cumpara un pachet de panouri si sa-l construiti singur. Ati putea incepe cu panouri mici, apoi alegeti sa cumparati mai multe panouri si sa faceti afisajul acela imens (si dorit) mai tarziu. Prea mare? Apoi faceti-o mai mica.

La CES, Will Greenwald de la PCMag a vazut o versiune de 146 de inc a lui The Wall in actiune si a comentat: „Nu am putut vedea pixelii televizorului la aproximativ sase metri patrati, ceea ce este probabil cea mai apropiata distanta de vizionare”. Deci, in timp ce este modular, televizorul construit va fi liber si capabil de rezolutie de 4K.

Dupa cum relateaza Ubergizmo, in timp ce avem acum o posibilitate de lansare din august, inca nu stim pretul la care se va vinde The Wall. Care este pretul kitului TV de baza modular? Cat costa panourile noi? Deoarece acest televizor este nou, nu trebuie sa ne asteptam ca acesta sa fie ieftin. Cu toate acestea, pentru ca puteti opta pentru a incepe de la panouri mici, ar trebui sa fie disponibil si la preturi accesibile. Daca The Wall se dovedeste popular, acest lucru ar putea deveni modul in care toate televizoarele sunt proiectate in cele din urma.