Diverse

Cum va puteti creste performanta la locul de munca daca sunteti plecati in strainatate?

Iata 5 moduri care reusesc sa schimbe performanta:

1)Invatati sa construiti relatii din nimic

La fel de important ca si timpul vostru pentru dezvoltarea personala, gasirea unor modalitati de a socializa eficient este probabil cea mai mare provocare. Abilitatea de a va introduce pe voi insiva si de a crea relatii rapide este o abilitate care se traduce foarte mult la locul de munca. Indiferent daca va aflati la un eveniment de companie, intalniti un nou coleg sau construiti o relatie cu un client, experienta dumneavoastra de socializare va ofera o noua incredere.

2)Castigati auto-constientizarea

Cand calatoriti singuri, este un cadou si un blestem faptul ca luati fiecare decizie pentru voi insiva. Veti afla foarte repede mai multe despre lucrurile pe care va place sa le faceti si cum va place sa va petreceti ziua. Fiecare decizie pe care o faceti va ofera feedback imediat, care va dezvaluie in continuare prioritatile si preferintele dumneavoastra si de aici obtineti un nou sentiment de constiinta de sine. Constiinta de sine este extrem de valoroasa deoarece va permite sa fiti mai critici fata de voi insiva.

3)Aflati cum sa va ocupati de rezultatele slabe

Atunci cand impartasim experienta cu o alta persoana, mandra sau triumful se dilueaza in intregul grup. La locul de munca, acceptarea greselilor este deosebit de importanta deoarece este o sursa imensa de conflict si poate afecta foarte mult relatiile dumneavoastra la birou, impreuna cu dorinta echipei de a lucra cu dumneavoastra.

4)Aflati cum sa rezolvati problema in mod independent

Rezolvarea independenta a problemelor reprezinta o abilitate de neinlocuit in afaceri, fiind capabila sa gaseasca un raspuns la o intrebare dificila, pe cont propriu, salveaza echipa de la distragerile care nu sunt necesare.

5)Invatati sa va incredeti in propriile puteri

In activitatea dumneavoastra, increderea in propriile impresii va creste productivitatea muncii prin accelerarea fluxului de lucru.